Tahina – آماده سازی و استفاده

[ad_1]

Tahina است که نام بخارا در هنگام تلفظ در زبان عبری. این یک خاورمیانه, زمین کنجد خمیر مورد استفاده در پخت و پز. خمیر تهیه شده از تخم به آرامی دانه کنجد بو داده و بخش عمده ای از چندین خاورمیانه ظروف. اما یک تفاوت وجود دارد بین خاورمیانه tahina و شرق آسیا رب کنجد. در حالی که tahina ساخته شده است از تخم دانه های شرق آسیا کنجد خمیر آماده شده است از unhulled دانه. علاوه بر شرق آسیا کنجد خمیر نسبتا bitterer و همچنین بالاتر در مواد مغذی مختلف است.

شناختی جزئیات ‘tahina’: در حال حاضر به عنوان گفت: “tahina’ است عبری تلفظ کلمه “بخارا’. کلمه “بخارا” استفاده شده است در زبان انگلیسی به عنوان زبان عربی loanword که به معنی ‘خرد’. بخارا سرچشمه در ایران به عنوان “ارده” یا “مقدس غذایی’.

آماده سازی Tahina

Tahina می توان به راحتی در خانه تهیه شده و یا می تواند خریداری شده در خاورمیانه بقال. خانگی tahina تهیه می شود با کمک دانه های کنجد و روغن زیتون. با توجه به زیر مراحل مورد نیاز به دنبال برای تهیه tahina در خانه:

o فر گرم است به 350 درجه فارنهایت است.

o کنجد دانه ها پس از آن قرار داده شده بر روی یک ورق پخت و گسترش به طور مساوی بر روی آن به طوری که هیچ یک از آنها در تماس با هر یک از دیگر.

o دانه ها و سپس پخته شده تقریبا 10 دقیقه و یا تا زمان انتشار آنها یک بوی دلپذیر است.

o پس از toasting کنجد دانه آنها را از اجاق برداشته و اجازه داده تا خنک شود.

o دانه ها را در یک مخلوط کن بعد از اینکه سرد می شود.

o روغن زیتون اضافه شده است به دانه.

o کنجد دانه ها و سپس کاملا مخلوط تا زمانی که آن را طول می کشد به شکل یک خمیر ضخیم.

o tahina خمیر آماده را به در یخچال ذخیره می شود.

استفاده از Tahina

این tahina قرار است یک عنصر حیاتی است که نه تنها در تعداد زیادی از خاورمیانه غذاهای بلکه در دیگر غذاهای. در بسیاری از اسرائیلی و عربی رستوران tahina بر اساس سس استفاده می شود به عنوان مخلفات. این ادویه در غذاهای خاورمیانه برای سبزیجات و گوشت. حتی در سوپ tahina اجباری عنصر. با وجود آن عطر و طعم و بافت متفاوت بودن در صورت استفاده به عنوان یک گسترش آن می تواند مورد استفاده قرار گیرد به جای کره بادام زمینی روی نان. Tahina است که به تدریج در حال تبدیل شدن به یک بخشی از غذاهای اروپایی و همچنین پس از آن است که اغلب استفاده می شود در برخی از پیش بسته بندی ساندویچ.

Tahina است که نسبتا در بازار در دسترس و ارزان است. این در واقع یک عنصر مفید که می توانید هر ظرف یک ظرافت فقط با یک خط تیره از آن است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *