6 غذای هندی افسانه ها و حقایق – چه درست است و چه چیزی نیست ؟

[ad_1]

بسیاری از تایمر اول به هند غذا و آشپزی حمل سن-افکار قدیمی (دفعات بازدید: اسطوره) در مورد مواد غذایی از هند است. در مقاله زیر دریافت به دانستن حقایق و پس زمینه از برخی از اسطوره ها و برخی از حقایق در مورد مواد غذایی هند.

همه غذای هندی تند

اگر پخت و پز هند و spicier نسبت به اروپایی یا غربی پخت و پز وجود دارد بسیاری از مناطق در هند که در آن مواد غذایی شیرین و مطلوب است و حتی شیرین. اگر شما سعی کنید چیزی کمتر داغ رفتن طعم و مزه برخی از گجراتی ظروف.

ویلاهای یک تماس از شیرینی در تقریبا همه آن را در ظروف. سنتی جنوب هند پخت و پز (به جز آندرا پرادش) به طور کلی کمتر-spicier از مناطق دیگر در هند. کشمیری آشپزی همچنین دارای مزه شیرین ظروف در منوی آن است. هنگامی که کسی به شما می گوید پخت و پز هند تند نیست به طور کامل آنها را باور.

غذای هندی است و تنها گیاهی

این تا حدودی درست است. مسلمانان که اکثریت جامعه در هندوستان عمدتا گیاهی. با این حال بسیاری از مختلف وجود دارد sub-فرقه با هندو مذهب که بسیاری از آنها به دنبال مواد غذایی خود را اعمال.

بر خلاف باور بسیاری از هندی ها گوشت خواران و طبخ آنها را به خوبی بیش از حد. غذاهای مرغ شاید محبوب ترین گوشت در هند. گاو در نظر گرفته شده است یک حیوان مقدس است و اجتناب هندوها هر چند مسلمانان و مسیحیان خوردن گوشت گاو. غذای دریایی است همچنین محبوب در مناطق ساحلی مانند گوا, Mangalore, کرالا, West Bengal و دیگران.

وجود تنوع در آشپزی هندی

بسیاری به خصوص خارجی ها و بازدید کنندگان اولین بار به هند بر این عقیده هستند که مواد غذایی هند ندارد بنابراین بسیاری از گزینه های. غذاهای هندی است که شاید متنوع ترین مواد غذایی-فرهنگ در جهان!

با بیش از 29 متحده (شهرستانهای) هر منطقه در هند خود را سبک منحصر به فرد و عطر و طعم. اضافه کردن به این که بسیاری از گروه های قومی که دستور العمل های خود را برای نسل های. در حالی که مناطق شمال هند ترجیح می دهند Roti (نان هندی) به عنوان جزء اصلی غذای جنوب هند با برنج به عنوان یک باید در منوی روزانه. برخی از تخصص غذاهای منطقه ای از هند شامل Udupi آشپزی (از کارناتاکا), North-eastern, آشپزی Chettinad آشپزی (از تامیل نادو) و Marwari آشپزی, به نام چند.

غذای هندی = مرغ چراغ پیشانی مدل Tikka

این اسطوره محبوب مشهور ساخته شده توسط قومی سرخپوستان در انگلستان است. مرغ چراغ پیشانی مدل Tikka در اصل فارسی ظرف را به هند توسط مغول. این بود که بعد از تصویب توسط مردم پنجاب (هند و پاکستان). آنها ایجاد نسخه خود را از مرغ چراغ پیشانی مدل Tikka و در زمان دستور با آنها را زمانی که بسیاری از آنها مهاجرت و اقامت در انگلستان. هر چند آن را بسیار محبوب در انگلستان است و نه آنقدر در هند که در آن به رقابت با صدها نفر از دیگر غذاهای محلی.

هندی, مواد غذایی, همه چیز در مورد کاری

کاری چیزی بود که دوباره محبوب ساخته شده توسط انگلیسی-جنوب آسیا از گروه های قومی. در حالی که کاری در خارج از کشور ممکن است اشاره به یک ضخامت و تند استفاده نا مشروع ظرف هندوستان کشد معنی متفاوت در دسترس نباشد. در جنوب هند, کاری, ممکن است اشاره به طرف های گیاهی-ظرف است که اغلب با برنج.

این به طور کلی سرخ شده با سبزیجات بدون استفاده نا مشروع. کاری در تامیل نادو در جنوب هند در واقع به معنی گوشت – یا به عنوان یک نا مشروع و یا به عنوان یک سرخ شده ظرف. ریشه های انگلیسی کاری از تامیل کلمه برای Kari. در شمال هند و دیگر فرم محبوب هندی, پخت و پز, کلمه کاری است که به عنوان محبوب استفاده می شود. Sabji یا سرگرمی هستند شرایط مشترک برای استفاده نا مشروع ظروف در غذاهای هندی.

سرخپوستان خوردن غذا با دست خود

گاهی اوقات تکان دهنده برای یک بازدید کننده به هند است که عمل خوردن غذا با دست. این درست است که سرخپوستان در نظر غذا خوردن با دست خود به عنوان خوشمزه به عنوان به خوبی به عنوان تشریفاتی. همچنین اکثر غذاهای هندی دشوار است به توان با چنگال و قاشق. بسیاری از سرخپوستان امروز با استفاده از دست خود را به عنوان به خوبی به عنوان چنگال & قاشق.

شما همچنین پیدا کنید که در برخی از مناطق هند, مواد غذایی خدمت کرده است در برگ موز یا یک مهره areca برگ. این سنت تصویب شده است به خانواده ها از نسل های بسیاری و بسیاری از مدرن هند همچنان به دنبال پس از آن بدون در نظر گرفتن طبقه ،

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *