کشک برنج/Mosaranna

[ad_1]

در هند کشک یعنی liquidy, ترش, شیرین نشده ماست. کشک برنج یا ماست و برنج تخصص ظرف محبوب در ایالات جنوبی هند مانند Karnataka, Andhra Pradesh و تامیل نادو. در تامیل نادو این یکی از غذاهای ارائه شده است که برای خدا در بسیاری از شیوا و روپیه Vaishnavite معابد است که بعد از توزیع به عنوان یک “prasadam”(خوشا به مواد غذایی) به جانبازان. این پراساد (برکت غذا) نام دارد و با نام های مختلف مانند dadhiannam یا dadyodanam. این است که عمدتا به سادگی آماده مخلوط کردن برنج آب پز و ماست اما آن را خوشمزه تر شما می توانید اضافه کردن ادویه جات ترشی جات مختلف و میوه های خشک و میوه ها. این یکی از بهترین راه برای شما استفاده از برنج مانده. در جنوب هند این است که همیشه در منوی اصلی از ناهار و شام است و استاندارد به خوردن کشک برنج بعد از ناهار و شام که همچنین کمک می کند به هضم تند غذای اصلی. در روزهای گرم تابستان آن را به عنوان یک بدنه کولر. هیچ جنوب هند وعده غذایی کامل است بدون کشک برنج. جنوبی رستوران هندی در خدمت خوری برنج در نام های مختلف dadhojanam( در Telegu), bhagla bhat یا بیشتر استفاده می شود Mosaranna. من مطمئن هستم که شما لذت بردن از این دستور غذا خوری برنج.

قبل از parathion زمان 15 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

خدمت 2

مواد تشکیل دهنده

200 گرم پخته شده برنج و یا هر گونه برنج

150 گرم از آویزان کشک یا ماست یونانی

2 سرد سبز خرد شده

1tsp خرد شده زنجبیل

8 تا 10 برگ کاری

1 قاشق چایخوری از urad dal

1tsp از دانه خردل

¼ قاشق چایخوری دانه meethi

1 کل قرمز سرد

دست پر از کشمش

تعداد انگشت شماری از بادام زمینی

تعداد انگشت شماری از دانه انار

1 قاشق غذاخوری از روغن آفتابگردان

نمک را به طعم و مزه

روش پخت و پز

را در یک تابه روغن را اضافه کنید دانه خردل meethi دانه urad دال و کل قرمز سرد زمانی که دانه خردل شروع به پاپ سپس اضافه کاری برگ خرد شده, فلفل سبز خرد شده زنجبیل و بادام زمینی. سرخ آنها را. در حال حاضر قرار داده و از شعله و مخلوط برنج پخته شده و نمک با آن است. اجازه دهید آن را سرد. در حال حاضر در یک کاسه بزرگ را چاشنی برنج و دانه های انار, کشمش و کشک. خوب مخلوط کنید با دست نرم. اگر مخلوط به نظر می رسد بیش از حد تنگ و شما می توانید اضافه کردن 2 قاشق از شیر است. خوب مخلوط کنید و در خدمت سرد است. کشک برنج می رود به خوبی با یک روش ساده در جنوب هند به سبک لیمو یا انبه ترشی uppu menasinakayi (شور فلفل سرخ شده) پیاز خام یا daal و یا شما حتی می توانید سعی کنید آن را با جنوب سبک هندی خوراک گوشت.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *