کاری مرغ – یک لذت هند

[ad_1]

هند همچنان به اشغال آن موقعیت تاریخی به عنوان بزرگترین تولید کننده ادویه جات ترشی جات در جهان است. وجود دارد چیزی جادویی در مورد هند گیاهان و ادویه جات ترشی جات است که تبدیل به مواد ساده به غذاهای عجیب و غریب. آن است که مشترک فرض است که در میان سنتی با استفاده از ادویه جات ترشی جات بود نقش خود را در disguising و مواد غذایی بود که به خوبی گذشته بهترین حالت آن است. آن است که تا اواسط قرن 17 که بیشتر استفاده انتخابی از ادویه جات ترشی جات و گیاهان قابل مشاهده است. بریتانیایی در امر عشق با مواد غذایی بر می گردد به اوایل 17thcentury. ادوارد تری یکی از اولین انگلیسی به طعم و مزه مواد غذایی هند با آن همه خوبی صحبت در مورد پیاز, زنجبیل, گیاهان و ادویه جات ترشی جات با گوشت تکه استفاده می شود در به خوبی متناسب مقادیر در نتیجه پخت و پز مواد غذایی است که بسیار خشنود به همه کام. در بریتانیا شما انجام آزمون تداعی کلمه و می گویند “تند” و پاسخ خواهد بود “کاری است.” هر آينه آنها کاملا طبیعی و بدون مواد غذایی دیگر است بنابراین به طور جدایی ناپذیری با عطر و طعم از هند کاری. بوی هندی کاری برانگیخته جوانه های چشایی در یک منحصر به فرد و بی نظیر را که برای ما این است که به راحتی مواد غذایی است.

هیچ چیز باعث می شود استفاده از افسانه ادویه جات ترشی جات از هند مانند خوب کاری می کند. در حالی که این ادویه کاری را می توان با یک دسته از مواد تشکیل دهنده مانند غذاهای دریایی و گوشت خوک و شگفت انگیز انواع سبزیجات – مرغ به نظر می رسد محبوب ترین در جهان و به درستی! آن است که بسیار سخت به اشتباه با یک کاری مرغ به دلیل این است که هیچ قانون سخت و سریع وقتی که می آید به ساخت یک.

وقتی که می آید به کاری دستور العمل در هند هیچ محدودیتی وجود ندارد. هر ایالت و منطقه و حتی خانواده خود را دستور العمل منحصر به فرد آن است. مهم نیست که بخشی از کشور شما در, شما می توانید مطمئن شوید که از خوردن خوب کاری مرغ. از سمت راست خامه ای خوشمزه و غنی از ادویه کاری از شمال نور و خوش طعم jhols از شرق و انواع نارگیل بر اساس مرغ, ادویه کاری از غرب و جنوب هند – فهرست بی پایان است.

مرغ, ادویه کاری, فرم شمال در حال غنی ضخیم و قوی تر نسبت به آنهایی که در جای دیگر ساخته شده در کشور است. آنها همچنین آنهایی که نکردم ادویه کاری در خارج از کشور. امثال کره و مرغ و مرغ چراغ پیشانی مدل tikka سرگرمی استفاده از تنور یا مرغ کبابی در یک گوجه فرنگی خامه و کره را بر اساس ضخامت کاری. نیز وجود دارد که آنهایی که ساده تر مانند یک dhaba کاری مرغ یا tariwala murgha که لازم نیست خامه, روغنی استفاده نا مشروع اما در حال بالا و عطر و طعم از تمام ادویه جات ترشی جات و پیاز و گوجه فرنگی. بهترین خورده با ترد roti و paranthas های آنها به راحتی می تواند جاذبه ستاره در یک وعده غذایی.

در جنوب هند مرغ کاری است که فقط به عنوان محبوب آن را به عنوان است که در شمال البته ساخته شده با مواد مختلف. در حالی که در شمال این ادویه کاری ساخته شده با پیاز گوجه فرنگی و ماست در جنوب نارگیل یا شیر نارگیل به طور منظم علاوه بر این بدن به خوبی کاری مرغ. از نارگیل و bedagi سرد مبتنی بر سرگرمی کارناتاکا به کاری برگ و پیاز پایه آندرا سبک تند کاری مرغ یا خنک کننده شیر نارگیل بر اساس ادویه کاری کرالا – یک چیز وجود دارد که مشترک است برای ادویه کاری از جنوب – مقدار زیادی از عطر و طعم. این ادویه کاری خوشمزه در خدمت با معروف جنوب هند همراه مانند idlis dosas appams, iddiappams کرالا paranthas های و غیره.

مرغ کاری از بنگال از سوی دیگر کمی runnier از جیب دیگر از کشور است و به نام یک سنگر. در حالی که شما ممکن است بیشتر آشنا با machcher یا کاری ماهی از شرق آنها را لذت بخش مرغ کاری بیش از حد – murgir سنگر. خورده با کمک سخاوتمندانه از برنج مطمئن شوید که شما را در این بنگالی کاری یا روغن خردل یا jhorna روغن حیوانی.

در غرب گجرات و راجستان عمدتا گیاهی اما ماهاراشترا باعث می شود تا برای کمبود مرغ خوب کاری از منطقه است. این ومزه pandhra یا سفید کاری و آتشین tambda rassas از کولاپور جهان معروف هستند. حتی Malvan ساحل دارای خوشمزه مرغ کاری خدمت با ترد سرخ شده multiflour vadas به نام vade یا آرد برنج bhakris به نام amboli.

یکی از ساده ترین مرغ, ادویه کاری, شما می توانید یک خانه به سبک کاری مرغ با اساسی ترین مواد تشکیل دهنده در خانه. همه شما باید انجام دهید این است که گرما مقداری روغن یا روغن در ماهی تابه سرخ کرده و چند تمام ادویه جات ترشی جات در آن است. اضافه کردن پوره پیاز و روغن سرخ کرده و پس پوره گوجه فرنگی, پودر ادویه جات ترشی جات و قطعات مرغ را روی استخوان و طبخ تا مرغ در به خوبی انجام می شود و آبدار است. به عنوان این است که سریع و آسان کاری مرغ مرغ است که به طور مستقیم اضافه کاری, اما شما همچنین می تواند تابه سرخ کنید آن را قبل از اضافه کردن آن را به کاری. شما می توانید به تماشای یک ویدیو کامل دستور غذا با مواد تشکیل دهنده دقیق اندازه گیری و گام به گام روش ها در اینجا. شما می توانید تمام این خوشمزه مرغ دستور العمل کاری از هند به آسانی به صورت آنلاین در حال حاضر.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *