چگونه به انتخاب مناسب توزیع کننده مواد غذایی برای یک رستوران ؟

[ad_1]

برای اجرای موفق کسب و کار مهمان نوازی انتخاب یک حق فروشنده است بسیار مهم. برای خدمت به یک ظرف خوشمزه, یک رستوران باید اول از سمت راست را انتخاب کنید مواد غذایی. همکاری با حق توزیع کننده مواد غذایی و قرار دادن مقادیر مناسب از سفارش برای تلفن های موبایل آسان تر انجام می شود.

مهمترین استاندارد که در ذهن می آید در حالی که انتخاب یک دانه های مواد غذایی توزیع شده است که قیمت او ارائه می دهد. قیمت های ارائه شده مطمئنا مهم نیست اما انتخاب یک فروشنده است که یک توزیع کننده برای تمام مارک های مواد غذایی و تمرکز بر کیفیت محصولات غذایی است.

به دنبال این چک لیست ساده برای انتخاب یک قابل اعتماد فروشی توزیع کننده مواد غذایی:

یک. مرجع چک: درخواست ارائه کننده اگر او در توزیع مواد غذایی به هر هتل یا رستوران. تماس با اشاره رستوران برای بررسی کیفیت محصولات غذایی و بررسی در مورد این فروشنده.

b. تازه کیفیت محصولات غذایی: مطمئن شوید که برای چک کردن تاریخ انقضای محصولات غذایی است. رستوران کسب و کار اجرا بر روی مواد غذایی با کیفیت خوب خدمت به مشتریان. اگر توزیع کننده مواد غذایی نگهداری محصولات تازه به طور طبیعی این مواد غذایی را کمتر مشکلات.

c. خوب بسته بندی: بسته بندی مواد غذایی بسیار مهم است که آنها حفاظت از مواد غذایی از خاک و آلودگی. در نتیجه از آن صحبت می کند حجم در مورد عمر مفید یک رستوران شربت خانه. علاوه بر این یک هتل و یا رستوران برای حفظ ثبات در منوی آن است. اما در دسترس بودن محصول به بازی می آید به صورت فصلی مواد غذایی. ذخیره سازی و حمل و نقل از جمله منابع غذایی باید کارآمد به کار گرفته شده توسط ارائه کننده.

d. زمان تحویل: زمان یک عنصر مهم در کسب و کار هتل. خوب توزیع کننده مواد غذایی باید درک اهمیت سریع و به موقع تحویل سفارش. هتل ها نمی توانیم طولانی تحویل دهانه و توقف در تهیه شربت خانه.

e. شرایط پرداخت: اغلب فاکتورها انجام می شود برای هر سی روز. اما مذاکره با عمده فروشی مواد غذایی دانه توزیع کننده می تواند اجازه می دهد تا پرداخت از پنجره به 45 تا 60 روز به عنوان به خوبی. هتل همچنین می توانید چک کنید اگر قبل از پرداخت پاداش می تواند در تخفیف در سفارشات بیشتر.

f. حرفه ای: منظور از خط و تحویل کارکنان باید تعاونی و خوش اخلاق. سفارش-لیست باید به درستی تحویل داده است. علاوه بر این دیدن اگر عمده فروش جایگزین محصولات آسیب دیده در صورت نیاز.

g. انعطاف پذیری در سفارش: اگر عمده فروشی مواد غذایی توزیع کننده انعطاف پذیر است در مورد مقدار سفارش. وابسته باید بررسی کنید اگر فروشنده حفظ حداقل سفارش سطح.

h. بسته بندی سفارشی: وابسته نمی کند نیاز به هر محصول در مقادیر متعارف. چند محصولات مورد نیاز می تواند در یک بزرگتر یا کوچکتر مقدار بر خلاف دیگر محصولات است.

I. آستان تحویل: جستجو برای یک فروشنده است که ارائه سفارشات در آستان با بدون هیچ هزینه اضافی. این خدمات باید یکنواخت در تمام سطح سفارش.

j. بهداشتی محصولات: مهمتر از همه این منابع محصولات باید به درستی تمیز قبل از تحویل. تمیز کردن محصولات ارائه شده پس از تحویل ضایعات زیادی از زمان.

عمده فروشی توزیع کننده مواد غذایی است که تحقق این شرایط است که گفته می شود قابل اعتماد است.

بنابراین پیروی از مراحل ذکر شده در بالا و سمت راست را انتخاب کنید مواد غذایی فروشنده برای خود موفقیت کسب و کار رستوران.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *