چه Karahi,?

[ad_1]

داشتن تجهیزات مناسب برای این کار همیشه باعث می شود زندگی را ساده تر. این است که درست است برای پخت و پز به عنوان آن را برای هر پروژه. آن را سخت به یک املت بدون ماهی تابه یا به پخت کیک بدون کیک قلع است. و برای مواد غذایی چینی wok تقریبا باید است. اما آیا شما تا کنون شنیده ام از یک Karahi,?

دوستداران پخت و پز هند احتمالا می دانید که یک Karahi, هندی معادل چینی wok. کلاسیک Karahi, عمیق دایره پخت و پز قابلمه با نسبتا طرف شیب دار استفاده می شود که به صورت کم عمق یا عمیق سرخ کردن. اما از آن است که بهترین و شناخته شده برای نهفته خورش.

در سراسر هند وجود دارد بسیاری از زبان ها تا Karahi, شناخته شده است توسط چندین نام متفاوت است. جدا از Karahi, در میان نام های دیگر آن را نیز به نام kadhai, کادای و حتی cheena chatti بسته به محل.

به طور سنتی Karahi, دور بود کف گلدان های ساخته شده از چدن است. این به آن قدرت و حرارت خوب توزیع خواص. آن را نیز تا به حال یک حلقه به شکل دسته در هر طرف آن را آسان به دستکاری است.

این روزها اگر طراحی اولیه اساسا بدون تغییر باقی می ماند آن است که بیشتر احتمال دارد به یک تخت پایین به آن ثبات بیشتری است. آن را نیز ممکن است ساخته شده از مواد مدرن تر مانند فولاد ضد زنگ یا آلومینیوم که ممکن است روکشدار و یا پوشش داده شده به آن را به یک سطح نچسب با برخی حتی ساخته شده از مس است.

اغلب آن را با درب متحرک است که در خدمت به حفظ حرارت و جلوگیری از چلپ چلوپ کردن در طول پخت و پز. غالبا مدرن Karahi, دارای یک درب برای حفظ حرارت و جلوگیری از چلپ چلوپ کردن. و با توجه به دنیای مدرن ترین ماشین ظرفشویی امن. اگر چه معمولا خدمات به عنوان ظروف پخت و پز یک Karahi, همچنین می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای خدمت – چیزی است که شما اغلب در رستوران های هندی.

پخت و پز با یک Karahi, نسبتا ساده است. این است ایده آل ظروف برای کم عمق یا عمیق سرخ کردن گوشت و ماهی و سیب زمینی و لذت هندی تنقلات مانند سمبوسه. آن نیز استفاده می شود برای پخت و پز از papadums این خمیر ترد بر اساس وعده که اغلب همراه, هند, وعده های غذایی.

اما از آن است که برای خوشمزه خورش و posola غذاهای بسیاری که خرس به نام Karahi, که Karahi, است که شناخته شده ترین. گوشت مانند گوشت بره یا مرغ است خورشتی در یک پایه کاهش می یابد گوجه فرنگی و فلفل سبز و مخلوط با ادویه جات ترشی جات برای تولید یک تجربه آشپزی است که نمی شود از دست رفته.

نمونه Karahi, ظرف آماده است با نفت گرمایشی در Karahi, و سپس اضافه کردن گوشت است. این است که به دنبال مواد تشکیل دهنده دیگر مانند گوجه فرنگی و ادویه جات ترشی جات مانند زنجبیل و فلفل و نعناع. برخی از دستور العمل همچنین ممکن است تماس برای ماست. این مخلوط مجاز به بجوش و خروش آمدن تا زمانی که گوشت مناقصه است هنگامی که آن را آماده به خدمت. خورده با نان آن را می سازد خوشمزه و سالم غذا.

وسعت قاره هند بدان معنی است که وجود دارد بسیار متنوعی از Karahi, غذاهای, بسیاری از منحصر به فرد به مکان های خاص است. این Karahi, می تواند مورد استفاده قرار گیرد به طبخ همه آنها را. این hardwearing و همه کاره Karahi, ضروری ظروف برای هر کسی که جدی در مورد پخت و پز بزرگ مزه غذای هندی در روش سنتی است. و با رشد محبوبیت در سراسر جهان از هند غذاهای Karahi, در حال تبدیل شدن بیشتر از همیشه به راحتی در دسترس به غرب آشپز.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *