چه نوع از یخچال بهتر است برای یک رستوران ؟

[ad_1]

از بزرگ چند طبقه چیلرهای و patisserie کابینت نمایش به راست و ضد زیر یخچال متخصص تجهیزات تبرید ضروری است به در حال اجرا یک رستوران.

تجاری یخچال و فریزر طراحی شده برای حفظ درجه حرارت بین 34°F و 40°F. توانایی برای حفظ مواد غذایی در دمای مشخص شده یک کمپرسور تهویه جزء و فولاد ضد زنگ پس از اتمام نمونه از رستوران, تجهیزات تبرید.

حق انتخاب تبرید برای رستوران خود را در آشپزخانه خود را اجرا هموار و همچنین ارائه مطلوب ایمنی مواد غذایی را برای مشتریان خود.

چگونه به انتخاب مناسب تجهیزات تبرید

قبل از اینکه شما متعهد به خرید هر رستوران, تجهیزات تبرید شما باید اول تعیین کنید که دقیقا چه نوع چیلرهای و یخچال شما نیاز دارید.

اندازه خود را در رستوران و نوع غذا در خدمت شما خواهد بود که بزرگترین عوامل تصمیم گیری در انتخاب حق تبرید تجاری.

اگر آشپزخانه شما فضای کوچک است, شما به احتمال زیاد به فضا – تی نیاز – برای یک پیاده روی در یخچال خیلی بزرگ درست یخچال باید کافی است. اگر شما در خدمت انواع patisserie آیتم ها و یا نوشیدنی سرد, شما باید در نظر بگیرید انتخاب یک متخصص patisserie نمایش یخچال و یا راست صفحه نمایش یخچال.

فرکانس تازه خود را تولید و تحویل خواهد شد و همچنین تعیین کنید که چه نوع از تجهیزات تبرید نیاز شما را برای رستوران خود را. برای مثال اگر شما دریافت روزانه تحویل تازه یا سرد تولید شما نیاز کمتر تبرید فضا از کسانی که یک تحویل یک یا دو بار در هفته.

آیا انواع مختلف رستوران تبرید?

با بسیاری از انواع رستوران تبرید موجود این مهم است انتخاب نوع مناسب از چیلر و یا یخچال به بهترین متناسب با آشپزخانه تجاری:

درست ذخیره سازی یخچال و فریزر – با کمتر از ظرفیت ذخیره سازی بیش از یک پیاده روی در یخچال ایستاده یخچال مناسب برای آشپزخانه رستوران. موجود در انتخاب اندازه با توجه به سرد شدن الزامات نشسته Gastronorm یخچال نیاز به فضای کمتر طبقه از یک پیاده روی در یخچال یا قفسه سینه با تناسب به فروشگاه همه تازه و فاسد شدنی تولید کند. ایده آل برای استفاده در هتل ها, رستوران ها, مدرسه و یا بیمارستان غذاخوری و یا هر مکانی که نیاز به واحد به کار تحت درجه حرارت بالا از یک آشپزخانه شلوغ در حالی که ارائه ذخیره سازی کافی ظرفیت Gastronorm درست چیلرهای طراحی شده برای عمل به 43ºC محیط آنها را مناسب برای سرد شدن گوشت.

تحت شمارنده یخچال – همچنین به عنوان شناخته شده تبرید زیر شلواری, این ظرفیت چیلر کابینت ایده آل برای آشپزخانه که در آن فضا در حق بیمه. بسته به اندازه از خود و خود را دلسرد کننده را انتخاب کنید یک, دو, سه و یا چهار درب تحت شمارنده چیلر کابینه به فروشگاه غذاهای دریایی و مرغ یا گوشت

رسیدن به در یخچال – آسان برای دسترسی به و با یک با ظرفیت ذخیره سازی یک برسد-در یخچال ایده آل تبرید و تجهیزات برای بسیاری از رستوران آشپزخانه. مناسب برای همه فاسد شدنی و سرد تولید یک رسیدن به در یخچال باید واقع به دور از گرمای رستوران اجاق

یخچال آماده سازی جداول – در دسترس برای هر دو تهیه پیتزا یا سالاد/ساندویچ آماده سازی این نوع از تجهیزات تبرید تجاری باید واقع در منطقه آماده سازی مواد غذایی از آشپزخانه رستوران. آنها به طور معمول شامل اضافی زیر شلواری زیر میز اضافی برای سرد سازی

نمایش یخچال – به ویژه طراحی شده برای نگه داشتن سرد تولید در دمای محیط در حالی که بر روی صفحه نمایش خود را در رستوران یک صفحه نمایش یخچال ایده آل برای patisserie و دسر و همچنین به عنوان نوشیدنی. شیشه ضد محافظت تازه تولید, در حالی که حفظ جذاب نمایش را برای مشتریان خود.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *