پناهگاه از طعم و مزه

[ad_1]

چگونه یک زرق و برق دار رستوران دوباره اختراع خود را ؟ چند که من've شناخته شده همیشه انتخاب مسیر به سمت بزرگتر, بهتر, بیشتر عجیب و غریب است. پس از آن's خوب برای دیدن قوس از یک شومن's زندگی را به نوبه خود نسبت به طعم و مدنیت. I've شناخته شده مایکل Kutscheid از اواسط '80's از خود را به نوبه خود به عنوان میزبان / Maitre D' در کوتاه اتاق نشیمن. ما حتی به اشتراک گذاشته موردتوجه برای زمانی که ما هر دو به حال رستوران باز در عرض چند ماه از یکدیگر در مرکز شهر مینیاپولیس. اما مایکل's استعداد منحصر به فرد و غیر معمول به دست آورد او را کمی بیشتر مورد توجه است. در Kapoochie, در, بازار Nicollet, او با استفاده از به مهمانان خوش آمد می گوید در درب در لباس اکلاهما تئاتر لباس. من می دانم که آن را's لنگ و حتی سعی کنید به مقایسه خودم به مایکل … به جز در یک راه بسیار مهم. در حالی که او تصمیم گرفت به استفاده از حس خود را از استعداد به توجه مثل خودم او اهمیت ساخت مهمانان احساس ویژه زمانی که آنها راه می رفت از طریق درب از رستوران خود را. هنگامی که لباس های جایگزین شد با ذوق مانتو اسپرت و مناسب در طول دوره تصدی خود در Oceanaire او هنوز هم جدید چگونه به استفاده از هدایای خود را به مردم احساس خاص و خوش آمدید و در حال حاضر او است که در آن دوباره در tastefully تزئین شده, رستوران به نام محراب.

اگر شما بازدید از وب سایت خود را به شما'll پیدا کردن نقل قول زیر از مایکل “اگر چارلی اسب یورتمه رو و Bobby Flay ملاقات Morimoto در اسپانیا است که شروع به توصیف پناهگاه's منو!”. در حال حاضر به بیشتر از دو شهر بازار این بدان معناست که مطلقا هیچ چیز. و من برنده't اتلاف زمان و یا فضا با بایوس کوتاه از سه جنتلمن ذکر شده است. اما به یک foodie به خصوص foodie معتاد به غذا کانال به این معنی که شما می توانید انتظار یک منوی ماهرانه آمادگی آمریکا مواد غذایی را تحت تاثیر قرار آسیایی و مدیترانه ای طعم. آشپز در پناهگاه گری Stenberg, فارغ التحصیل از Oceanaire به علاوه دیگر آشپزخانه داشته باشید. این دستکش بلند به پایین پرتاب توسط مایکل می تواند فقط چالش یک آشپز جوان مانند گری نیاز به گام تا بازی خود را و یا آن را می تواند یک مانع بیش از حد بالا تنظیم باعث می شود آن را جست و خیز. تا کنون هیئت منصفه هنوز. به عنوان شما من امیدوارم که شما می دانید در حال حاضر من فکر't به دنبال هر یک از عادی کنوانسیون از مواد غذایی انتقاد. I'm فقط به عنوان مناسب به شما به نظر من بر اساس یک دیدار به من برای صرف وعده های غذایی مختلف تجزیه و تحلیل خروجی از آشپزخانه. و من تنها سفر تا کنون محراب آشپزخانه شلیک در تمام سیلندر. وجود دارد چند لحظه از درخشش هر چند که نشان داد بسیاری از وعده.

منو با طراحی خلاقانه ظروف. تفاوت بین صفحه چاپ شده و صفحه را می توان به کاورنو به برخی از سرآشپزها. آن را باعث سقوط چند من برنده't ذکر است در حال حاضر, اما اجازه می دهد فقط می گویند که وعده aren't ارزش زیادی در این کسب و کار. و آن را خیلی درست در تعداد کمی از غذاهای ما سعی. بیکن پیچیده غواص گوش ماهی برای مثال زیبا بود چرنوبیل به اندازه گوش ماهی پیچیده شده در بیکن دودی و خشکیده. آن را در خدمت در آرام پخته تره فرنگی با یک بو سوپ گوجه فرنگی است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد کمی بیشتر گرما و حرارت است و عطر و طعم هر دو. به طور کلی صفحه نگاه فوق العاده در هنگام تنظیم کردن رسید اما کوتاه به دلیل آن نقص جزئی.

یک ناامیدی بزرگتر بودند خرچنگ پر risotto کیک. دوباره گرما به نظر می رسید مشکل اینجا هست. این کیک ترد در خارج و در داخل به عنوان آنها باید باشد اما انجام آنها قطعه خرچنگ آورده است که ناخوشایند بوی ماهی و طعم و مزه. این کیک چاشنی زده با بیشتر خرچنگ که فقط خوب بود اما بدیهی است که کمی جوان تر یا بهتر از درمان نسبت به توده های پر شده در داخل کیک.

آشکار مانع شد و شروع به ایجاد خود را بسیار مشهود است. ما آماده برای یک به نوبه خود در اطراف از آشپز خود در صفحات ما دستور داده است. بر خلاف بیس بال شما می توانید't تماس در مسکن اگر خود را باز پارچ دچار مشکل می شود. در کسب و کار رستوران یک آشپز به زمین یک بازی کامل هر روز. در زمانی که همه ما ناامیدی از بین رفته جایگزین می شود با درست رفعت. هر دو خرچنگ پر پشت مازو (بله بسیار زیاده) و زرد باله تمپورا بودند بشقاب از غذا من را به یاد داشته باشید در حالی که برای.

مازو بود مشت به اندازه و کهنه با گوشت خرچنگ. همه چیز در یک قشنگ کیک سیب زمینی احاطه شده توسط یک کمی تند chipotle bearnaise. هر نیش هر چند غنی و عروق گرفتگی به پایان رسید با یک تمایل برای اطلاعات بیشتر. یک نشانه آن است که تمام عناصر قرار داده و به بازی در این ظرف در حال کار در هماهنگی کامل است. ستاره واقعی از شب اگر بود آهی تن تمپورا. این یک دال از قفسه بالا تن robed در جلبک دریایی صدر با مارچوبه نیزه, غوطه ور در نور تمپورا خمیر و سرخ شده فقط به اندازه کافی بلند به ترد خمیر در حالی که ترک تن ماهی کمی سرد و نادر است. آن را استادانه مثال Gary's توانایی درک عناصر سرد و گرم در یک ظرف.

متاسفانه او انداخت چند وحشی رزین دوباره با دسر. آن را در صورتحساب یا لیست به عنوان ضربه محکم و ناگهانی, صدای ترق و تروق, پاپ, با یک طرف از شیر است. چه بیرون آمد بیش از حد بزرگ توپ برنج Crispie نوار پوشش های مومی شکلات. آن را به سادگی چاشنی زده با خامه پر مخروط بستنی و خدمت با یک لیوان شیر … اما تلون مزاج کنار آن بیش از حد بزرگ بود و همه با هم کار کنند. من می دانم که این نقایص جزئی نشان می دهد که او انسان است اما اگر او می خواهد به بازی در رشته سرآشپزها مانند پاچه, پوست کندن و Morimoto او's got به گام تا بازی خود را.

مایکل همواره یک خیال باف و من امیدوارم که او می تواند رویاهای خود را به حقیقت می پیوندند در اینجا. دکور راحت و با شکوه یک تاریخ کامل شب مرتب کردن بر اساس از محل با یک شومینه, درخشان, شمع, موسیقی خوب و شراب خوب است. یک کلمه از مشاوره است که اجازه نمی آشپز بیش برسد و سعی کنید به انجام در یک سطح او نیست راحت با. او با استعداد است و خواهد بود یک نیروی به روی چیزی حساب کردن با روزی یک بار او را می یابد strike zone.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *