هندی مواد غذایی و بهداشتی – بزرگ فرهنگ غذایی

[ad_1]

مواد غذایی هند در حال حاضر یکی از شرایط محبوب در میان دوستداران مواد غذایی در سراسر جهان است. این خرس هندی, میراث فرهنگی و تاریخی اعتقادات مذهبی عطر متعدد پخت و پز مواد تشکیل دهنده.

در هند هر منطقه خود غذاهای مختلف هستند که در طعم و مزه و عطر و همچنین به عنوان مواد تشکیل دهنده. بنابراین او فراهم می کند یک فرصت بالقوه برای دوستداران مواد غذایی برای تست غواصان مواد غذایی.

در حال حاضر غذاهای هندی به دست اورد محبوبیت زیادی در غرب برای آن بسیار عالی ترکیبی از طعم و ارزش سلامت و مواد تازه. ما می دانیم گرمسیری منطقه غنی از گیاهان دارویی و ادویه تنوع است که مواد غذایی بزرگ و ارزش دارویی. استفاده از این گیاهان می دهد منحصر به فرد به غذاهای آسیایی به خصوص هند و غذاهای چینی.

بسیاری از غذاهای هندی تحت سلطه و سبزیجات و غلات کامل عدس و همچنین حبوبات. گوشت نیز استفاده می شود به عنوان ظرف سمت. این مواد حاوی میکرو مواد مغذی و ویتامین ها و حبوبات فیبر است.

سلامت ارزش از غذاهای هندی تا حد زیادی وابسته به روش پخت و پز. عمیق سرخ شده کاری را فراهم می کند بیشتر کالری یا انرژی نسبت به هم بزنید سرخ شده و یا پخته شده یک. برای مثال Panjabi مواد غذایی اغلب شامل سرخ کردن پیاز, سیر و زنجبیل و ادویه جات ترشی جات و غیره با کره خالص روغن یا روشن (روغن حیوانی). پس, این مواد غذایی سرشار از کالری است اما عدم در ارزش تغذیه ای است.

گرم کردن مجدد و بیش از پخت و پز نیز مسئول برای از دست دادن تغذیه از غذاهای هندی به دلیل ویتامین ها و مواد معدنی صافی در این فرایند است. دسر هندی سرشار از پروتئین و آهن به عنوان آنها آماده هستند با میوه, عدس و غلات سبوس دار همراه با ماست. قند بالا و چربی حاوی دسر نیز در دسترس هستند. اما توسط زیر برخی از نکات ممکن است به testy, هندی, کاری با چربی کم و ارزش غذایی بالا.

مصرف به طور منظم از ادویه جات ترشی جات در رژیم غذایی مفید برای محافظت از سرطان است. با توجه به تحقیقات علمی کپسایسین موجود در ادویه یک عنصر مهم برای مبارزه با انواع مختلف سرطان است. به طور مشابه, زردچوبه مفید است برای سلامت پوست و ورم مفاصل است. علاوه بر این سیر همچنین جلوگیری از بیماری های قلبی. زنجبیل ضد انعقادی قدرت و دارچین حفظ قند خون پایین. حضور الیاف در غذاهای هندی باعث کاهش سطح کلسترول و بهبود بیماری قلبی.

اگر شما در حال برنامه ریزی برای آزمون مواد غذایی هند در هر رستوران و آگاهی از غذاهایی که حاوی چربی زیاد. گاهی اوقات آن ممکن است باعث شود معده بیماری اگر شما عادت به بسیار تند غذا. در غیر این صورت شما می توانید لذت بردن از جهان از testy و غذاهای سالم.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *