هندی, دستور غذای هندی ناهار/Indian دستور العمل های شام

[ad_1]

در این مقاله من به شما بگویم که چگونه به آماده خوشمزه, تند خوشمزه و دارای مزه تند ادویه کاری هندی دستور غذا.

آرد نخودچی توپ با کشک کاری

1) اولین دستور آرد نخودچی توپ با کشک کاری.

دستورالعمل برای ساخت آرد نخودچی توپ با کشک کاری:

برای ساخت آرد نخودچی توپ:–

  • در یک کاسه خرد شده را اضافه کنید و سیب زمینی و پیاز خرد شده, جوش شیرین, carom دانه و نمک و کمی آب و گرم آرد خوب مخلوط کنید.

  • ایجاد یک توده رایگان خمیر و کنار بگذارید.

  • حرارت روغن را در یک تابه روی شعله کم گرفتن مقدار کمی از خمیر و اسلاید در روغن داغ.

  • سرخ کنید تا توپ به نوبه خود کمی قهوه ای طلایی است.

  • حذف این توپ از نفت و نگه داشتن آنها را کنار گذاشته است.

  • در یک کاسه اضافه کردن کشک و گرم آرد خوب مخلوط کنید.

  • حرارت روغن را در یک تابه روی شعله متوسط اضافه کردن آنغوزه خردل دانه و برگ کاری فرای برای 1-2 دقیقه.

  • اضافه کردن کشک گرم مخلوط آرد و آب جوش آن است.

  • هم بزنید در میان است.

  • اضافه کردن پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز گرم مصالح و نمک را خوب مخلوط کنید.

  • اضافه کردن آرد نخودچی توپ و خوب مخلوط کنید.

  • طبخ این سس روی شعله کم تا کاری می شود ،

  • حرارت روغن در یک تابه اضافه کردن فلفل قرمز خشک و سرخ برای 2-3 دقیقه.

  • پور سرخ شده با فلفل قرمز در kadhi.

  • چاشنی زدن با برگ گشنیز.

  • خدمت گرم آرد نخودچی توپ با کشک کاری با برنج.

برگ شنبلیله نخود فرنگی با خامه

2) دستور دوم این است که برگ شنبلیله نخود فرنگی با کرم.

دستورالعمل برای ساخت برگ شنبلیله نخود فرنگی با خامه

  • در یک چرخ, اضافه کردن پیاز و زنجبیل و سیر و فلفل سبز و آکاژو به دست اورید.

  • خمیر خوب و کنار بگذارید.

  • حرارت آب در یک تابه روی شعله متوسط اضافه کردن برگ شنبلیله و نخود.

  • آن جوش به مدت 5-7 دقیقه.

  • در یک چرخ اضافه کردن جوشانده برگ شنبلیله و نخود.

  • خمیر خوب و کنار بگذارید.

  • حرارت روغن در پلوپز, اضافه کردن پیاز رب.

  • سرخ کردن پیاز رب تا زمانی که آن را تبدیل به کمی قهوه ای طلایی است.

  • اضافه کردن خاک برگ شنبلیله نخود مخلوط و نمک را خوب مخلوط کنید.

  • اضافه کردن کمی آب تازه و خامه خوب مخلوط کنید.

  • نزدیک اجاق گاز و صبر کنید برای 1-2 سوت.

  • خدمت گرم برگ شنبلیله نخود کرم خود را با هر گونه مورد علاقه من است.

پر مخلوط سبزیجات

3) سوم دستور پر مخلوط سبزیجات.

برای چاشنی:—

  • در یک چرخ, اضافه کردن سیر و شنبلیله دانه دانه زیره و زردچوبه و پودر تخم گشنیز و پودر گفتگوی garam قرمز فلفل قرمز پودر آنغوزه و نمک.

  • خمیر خوب و کنار بگذارید.

  • اضافه کردن آب لیمو خوب مخلوط کنید.

  • تقسیم چاشنی مخلوط به طور مساوی بین سبزی.

  • حرارت روغن را در یک تابه اضافه کنید و با دقت پر از سبزیجات.

  • طبخ آن را تا تمام ادویه جات ترشی جات مخلوط کنید و با سبزیجات و یا تا سبزیجات به نوبه خود کمی طلایی رنگ شود.

  • خدمت گرم پر شده مخلوط سبزیجات با هر نان.

بادمجان و سیب زمینی کاری

4) چهارمین دستور بادمجان و سیب زمینی کاری.

راهنمای ساخت بادمجان و سیب زمینی کاری داده شده است.

  • حرارت روغن را در یک تابه اضافه کردن گوجه فرنگی, پودر فلفل قرمز و زردچوبه و پودر گشنیز و پودر زیره.

  • سرخ برای 3-4 دقیقه.

  • اضافه کردن سیب زمینی و بادمجان.

  • سرخ برای 5-6 دقیقه.

  • اضافه کردن آب است.

  • آن را بپزد تا سبزیجات پخته می شود.

  • چاشنی زدن با برگ گشنیز.

  • خدمت گرم کاری با paratha یا dal-برنج.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *