ناهار خوری در دامنه کوه های اطلس در مراکش

[ad_1]

مراکش یک کشور شناخته شده برای انواع و تعالی از آن مواد غذایی و بسیاری از رستوران های عالی در مراکش (و در مراكش به طور خاص) است که این امر می تواند احمقانه برای هر کسی که تظاهر به می دانم که یکی از بهترین است. در هر سال یا ماه است که بستگی زیادی به یک سلیقه خاص و که سرآشپزها دارا بودند به خصوص فصل خوب. مراکش و پر از ماهر آشپزی هنرمندان.

در اطراف مراکش وجود دارد یک رستوران خاص ساخته شده معروف با سر ریچارد برانسون است که منحصر به فرد است که من فکر می کنم آن است که ارزش ویژه بازدید از یک فرار به حومه شهر در خارج از مراكش رفتن جنوبی به بزرگ اطلس کوه ها به ویژه تپه که در آن سر ریچارد است spruced Kasbah Tamadot پس از خرید آن را ده سال پیش زمانی که او برای اولین بار مجموعه ای از چشم در قلعه مانند رفت و آمد مکرر از بالا زمین در یکی از معروف بالون سفر در سراسر شمال آفریقا است.

بود که در سال 1998. این Kasbah Tamadot توچال بازگشایی شد پنج یا شش سال بعد به عنوان بخشی از برانسون باکره هواپیمایی حق رای دادن. سر ریچارد بدیهی است که این مکان را دوست دارد آن را به عنوان به نظر می رسد به بهتر و بهتر شدن در هر سال به وضوح دریافت کننده شخصی خود توجه و محبت و توانایی های خود را به سرمایه گذاری در آن است.

این Kasbah Tamadot یکی از فوق العاده ترین رستوران ها در جهان به نام Kanounکه در خدمت خوشمزه محلی و غذاهای بین المللی و یا در داخل خانه یا خارج با پای بخاری گرم و نرم نوار و یا با نمایش خیره کننده بر روی تراس را انتخاب کنید. چون Kasbah Tamadot خود را گسترده, بازار, باغ, بسیاری از سبزیجات و گیاهان شما لذت بردن از اینجا برداشت شد فقط چند متری از جدول خود را. مثل همیشه تازه باعث می شود تفاوت.

من به آنجا رفتم برای ناهار در آخرین سفر خود به مراکش در خدمت به من و مهمانان بر روی تراس که از دیدگاه ما می تواند برای مایل در روشن اطلس کوه هوا. من شروع با یک نور معاصر ظرف خفیف فلفل قرمز سوپ گاسپاچو, همراه با یک timbale تازه خرچنگ و آووکادو. برای دسر, من انتخاب carpaccio انبه بسیار ترش با لیمو ترش شربت.

در اوایل بازدید از یک یا دو سال پیش به خاطر دارم (چون من حفظ یک مجله سفر که من همیشه انجام دهید!) که من تا به حال نه بیشتر قابل توجهی ناهار پر گل کلم سوپ صدر سرد ترشی گل کلم پس از pastille poussin (بسیار کوچک مرغ تا حدودی مانند یک Cornish بازی مرغ) تاج گذاری توسط دو عبور مرغ و گلابی آب پز در شراب. تازه درهم کوه هوایی همیشه باعث تحریک اشتها!

معروف ترین ظرف مراکش است tagineیک نوع خورش است که طول می کشد نام خود را از سنتی سفال گلدان که در آن آماده است. این Kanoun tagine است پخته بسیار به آهستگی و در حرارت متوسط می دهد که گوشت فوق العاده عطر و طعم و لطافت است. آشپز دوست دارد tagine است که به عنوان شیرین به عنوان که یکی بیشتر به طور معمول به پیدا کردن در مراکش و برای من این است که بهتر است به خود من کام. شاید بهترین tagine در کشور است.

به عنوان شما می توانید تصور کنید Kasbah Tamadot و آن Kanoun رستوران بسیار محبوب در تمام اوقات سال پس از آن ضروری است که شما یک میز رزرو قبل از ساخت درایو 45 دقیقه از مراكش به آن تپه دروازه. شما می توانید تماس بگیرید +212 (0) 524 36 82 00 به دست آوردن یک جدول و یا دریافت اطلاعات تماس از وب سایت هتل.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *