مرغ خوشمزه Biriyani

[ad_1]

Biriyani یک ظرف است که شامل گوشت و برنج را لایه لایه و پخته شده همراه با برخی از ادویه جات ترشی جات و… آن را مشتق از کلمه فارسی ‘Birian” که به معنی برشته قبل از پخت و پز.

این ظرف بسیار خوشمزه است و ریشه در عربستان و یا ایران. داستان می رود که عشایر و قبایل در انجام برخی از گوشت خشک و برنج با آنها در طول سفر خود را و آنها را لایه لایه برنج و گوشت و افزود: برخی از سبزی خشک و آجیل و اجازه دهید آن را بجوش و خروش آمدن در آتش چوب برای مدتی و سپس آن را دفن شده در زیر شن و ماسه برای چند ساعت پس از آن ظرف آماده بود. آن را نسبتا ساده قالب آماده biriyani آن روز با استفاده از طبیعت و منابع است.

Biriyani گرفته است بسیاری از اشکال مختلف از آن و از بین رفته و تبدیل به یک ظرف لذیذ است که تکامل یافته و finetuned به حدی است که در حال حاضر یکی می آید در سراسر حداقل 50 گونه از biriyanis. من ممکن است اشتباه وجود دارد که این تعداد ممکن است بیشتر است.

Biriyani تا برنج و گوشت به عنوان مواد تشکیل دهنده اصلی آن. بقیه مواد تشکیل دهنده ادویه جات ترشی جات است که به آن متفاوت است.

حیدرآباد در هند شناخته شده است به عنوان Biriyani پایتخت جهان است. وجود دارد ذهن ترا درهم میشکنند انواع Biriyanis اینجا تهیه شده در رستوران های مختلف. برخی از این دستور العمل به دقت محافظت شده توسط رستوران ها و خانواده ها به عنوان آنها صادر شده است از طریق چندین نسل است. مغول آورده Biriyani با آنها را زمانی که آنها حمله هند. این یکی از تاثیرات بسیاری را که به هند آمد با مغول و بسیار محبوب شد در اینجا و بیشتر تکامل یافته است. همچنین این زمان در برخی از طعم محلی را با توجه به ادویه محبت سرخپوستان…

خوب Biriyani شامل گوشت کاملا پخته شده و ترکیب مناسب از گیاهان و ادویه جات ترشی جات پخته شده همراه با برنج. برنج و گوشت است که هرگز در حالی که پخت و پز. آنها هر دو به طور جداگانه پخته شده. مرحله نهایی آماده سازی متشکل از لایه بندی دو متناوبا و به طور کلی پخته شده یا در فر یا روی چوب سنتی آتش و استفاده از حرارت ملایم. یکی این است که مراقب باشید که مخلوط Biriyani حتی در حالی که در خدمت.

در اینجا من می خواهم برای به اشتراک گذاشتن دستور من است که من سعی کردم به ساده خود را عملی نیاز دارد. من به یاد داشته باشید خوب قدیمی بار در طول دوران کودکی من زمانی که آماده سازی برای Biriyani آغاز شد در اوایل صبح در خانه اجدادی با مردان عامیانه تعقیب جوجه ها ( برای مرغ Biriyani) و یا livestocks یا گوسفند Biriyani و ظرف آماده شد روی آتش زغال سنگ. در حالی که در حال حاضر همه چیز ساده من رفتن به سوپر مارکت برای گوشت و مواد دیگر و من با استفاده از پلوپز به Biriyani و پیدا کردن طعم آن متفاوت از آن چیزی پیچیده تر اشکال Biriyani را خوردم.

مواد لازم:

برنج 3 و 1/2 فنجان شسته و خیس شده در آب به مدت 2 ساعت

گوشت یا مرغ 500 گرم کاهش به متوسط اندازه قطعات

پیاز 4-5 قطعه قطعه

گوجه فرنگی 2 عدد ورقه شده

ماست 1 فنجان

زنجبیل و سیر رب 1 tb sp

Gharam مارسالا پودر 2 tb sp

قرمز سرد پودر 1 قاشق چایخوری

پودر زردچوبه کمی

نمک را به طعم و مزه

روغن 1 فنجان

میخک و دارچین و جوز و هل

برای سبز مارسالا رب:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

برگ نعناع یک دسته

برگ گشنیز یک دسته

فلفل سبز 4-5 یا بیشتر در صورت نیاز

یک قطعه کوچک از زنجبیل و 5-6 سیر

خرد کردن بالا به یک خمیر خوب

چند رشته زعفران آغشته یک چهارم فنجان شیر

روش تهیه:

برنج را آبکش. در یک ماهی تابه بزرگ یا wok حرارت 4 tablespoonfuls از روغن و سرخ کردن برنج تا کمی ترد اضافه کردن میخک, دارچین خرد شده, کل هل و جوز و توری و انتقال برنج به یک برنج پز اضافه کنید و 5 لیوان آب و به اندازه کافی نمک. ترک آن را به طبخ.

برش 3 پیاز را به خوب قطعات و سرخ با برخی از روغن تا بسیار ترد و قهوه ای و کنار بگذارید.

گوشت را با gharam مارسالا, زردچوبه, پودر سرد پودر و ماست و زنجبیل و سیر را. فشار آشپزی با سبز فلفل, برگ گشنیز و گوجه فرنگی.

در یک ماهی فن گرما برخی از روغن و سرخ کنید بقیه پیاز اضافه کردن زمین سبز مارسالا رب و خوب مخلوط کنید. اجازه دهید آن را بجوش و خروش آمدن برای یک زن و شوهر از دقیقه پس از آن انتقال مطالب از اجاق گاز. اجازه دهید گوشت مخلوط بجوش و خروش آمدن برای چند دقیقه و یا تا زمانی که سس ضخیم می شود و به خوبی مخلوط.

برای لایه بندی:

در حال حاضر ما نیاز به جمع آوری مواد مختلف با هم. در پلوپز گسترش کمی روغن و یک لایه برنج بریزید و کمی از شیر زعفران روی برنج و سپس یک لایه از گوشت کاری و در نهایت ترشح برخی از پیاز سرخ شده. تکرار این فرآیند در نهایت نم نم پیاز در بالا و طبخ برای 5 تا 6 دقیقه و Briyani باید در آن زمان آماده شود.

آن است که به طور کلی در خدمت با Raita آماده شده را با پیاز خام و گوجه فرنگی و خیار و ماست مخلوط با برخی از تازه خرد شده برگ گشنیز و فلفل سبز.

خلاصه: این غذا دوست داشتنی است که طعم بسیار عالی.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *