مختلف پالس های مورد استفاده در غذاهای هندی

[ad_1]

از غذاهای هندی شامل یک طبقه بندی گسترده ای از انواع حبوبات مانند masoor dal یا قرمز و عدس in tights dal یا زرد گرم urad dal یا سیاه و سفید گرم و moong dal یا سبز گرم است. بسیاری از پالس استفاده می شود به عنوان کل و dehusked. تقسیم پالس نیز به طور گسترده ای مورد استفاده در غذاهای هندی. هر دو در شمال هند و جنوب هند غذاهای حاوی یک مقدار گسترده ای از انواع مختلف حبوبات. از غذاهای هندی است ناقص و بدون استفاده از این خوشمزه و سالم پالس.

مزایای Urad Dal

سیاه و سفید گرم یا urad dal یکی از محبوب ترین و به طور گسترده ای استفاده می شود هند پالس. آن است که معمولا رشد در نواحی جنوبی آسیا. آن است که بسیار کشت در هند آن را به عنوان فواید متعدد. گرم سیاه و سفید است که اغلب زمین برای چسباندن به آماده سازی های مختلف ظروف آشپزی idlis و dosas (غذای سنتی در جنوب هند). این تعداد گسترده ای از مزایای بهداشت و درمان است که در زیر ذکر شده.

غنی از پروتئین: سیاه و گرم است و یک منبع غنی از پروتئین است و به طور گسترده ای مصرف می شود توسط بسیاری از گیاه خواران. آن است که مورد استفاده مشترک جنوب هند ظروف مانند سودا vadas و idillis. پروتئین در نظر گرفته شده است ضروری برای توسعه کلی از بدن و عضلات. مصرف منظم گرم سیاه و سفید نیز ترویج رشد مو و سلامت کلی.

Energizer: مصرف گرم سیاه و سفید نیز فراهم می کند انرژی کافی به بدن است. آن را دوباره بر می گرداند و محتوای آهن در بدن است. آن است که به عنوان غذای اصلی مصرف توسط گیاه خواران. گرم سیاه و سفید غنی از آهن است اما حاوی مقدار کمتر از چربی و کالری بالا.

محتوای فیبر بالا: Urad dal نیز غنی از فیبر و در نتیجه باعث افزایش هضم است. آن را شامل دو نوع فیبر از جمله فیبر محلول و نامحلول. فیبر نامحلول کمک می کند تا برای جلوگیری از یبوست در حالی که محلول فیبر کمک به هضم.

کلسترول و سلامت قلب: مصرف سیاه گرم نیز کمک می کند تا به کاهش کلسترول خون و بهبود سلامت قلب و عروق. آن را حاوی سطوح بالایی از منیزیم و فولات است که ایدز در گردش خون. همچنین مانع آسیب به دیواره شریان ها است.

خوشمزه Moong Dal

سبز گرم یا moong dal یکی دیگر از انواع پالس هند است که به طور گسترده ای مورد استفاده در غذاهای مختلف. غنی از مزایای تغذیه ای سبز گرم است که مصرف آن فواید مختلف. مصرف منظم سبز گرم کمک به کاهش کلسترول خون تا حد زیادی آن را به عنوان غنی از فیبر است. آن را نیز کمک می کند به کاهش سطح قند خون در بیماران مبتلا به دیابت. پزشکان توصیه می کنند یک کاسه آب پز سبز گرم به بیماران مبتلا به قند خون بالا برای کاهش سطح قند.

سبز گرم نیز می تواند مصرف شود به کاهش وزن آن را به عنوان حاوی میزان بالایی از فیبر و کربوهیدرات و پروتئین است. همچنین دارای خواص ضد سرطان و مصرف می تواند به کاهش فشار خون بالا. آن را نیز فراهم می کند مقاومت در برابر بیماری های عفونی. آن است که یک منبع غنی از ویتامین B6 و ویتامین C و ویتامین B1. سبز گرم نیز غنی از آنتی اکسیدان ها و اسید فولیک. مصرف منظم انواع پالس تجدید حیات و انرژی بدن است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *