طعم Maharashtrian آشپزی

[ad_1]

پونا دارای یک طیف گسترده ای از رستوران ها سرو انواع غذاهای چینی به شمال هند به قاره. اما محلی Maharashtrian آشپزی است و همچنین به عنوان محبوب در میان مردم وجود دارد و همچنین به عنوان بازدید کننده آمده است که در محل کار و یا لذت.

مانند بسیاری از غذاهای منطقه ای از هند Maharashtrian thali نیز مرتب برای رسیدن به یک تعادل طعم و تغذیه. بنابراین در کنار chutneys ویفر (papad) خرد شده/رنده سالاد (koshimbir) جوانه (usal) و عدس – خو (amti) و untempered (sadha واران) شما همچنین پیدا کردن سبزیجات پخته شده به روش های مختلف (bhaji) برنج (bhaat), rotis ماست یا دوغ و شیرینی (آنهایی که محبوب بودن shrikhand/amrakhand, گلاب جم kharvas, پوران poli) پس از فوفل برگ پر شده با ادویه جات ترشی جات (vida).

به طور سنتی این غذا آغاز می شود با برنج و واران که شما اضافه کردن یک قاشق مربا خوری کره روشن و به هر Maharashtrian شهادت خواهد داد وجود دارد هیچ چیز بهتری در زندگی نسبت به واران bhaat.

Maharashtrian غذاهای نیست فقط وسوسه انگیز اما لب دوست داشتنی و خوشمزه بیش از حد. این ظروف پر از طعم دهنده ها و ادویه جات ترشی جات. برخی از مردم (که از ماهاراشترا) پیدا Maharashtrian مواد غذایی کمی گرم و تند اما هنوز هم نمی تواند دور نگه دارید.

اواسط غربی ایالت ماهاراشترا در هند است که خانه به محبوب شهر مومبای (بمبئی) و پونا. این حالت به زیبایی ادغام لمس ساحلی و فلات مرکزی سلیقه پس از آن امتداد از راکی باران خیس قسمت های غربی به شمال بخش مرکزی فلات دکن.

Maharashtrian (یا Marathi) غذاهای طبخ است از کسانی که از ایالت ماهاراشترا. که در آن مواد غذایی است که نگران محدوده و تنوع زیادی هستند و زبان مینشست. در اینجا شما را پیدا خواهد کرد قوی رایحه ی ادویه جات ترشی جات (مانند سیاه و سفید Maharashtrian تاپیک)و همچنین سیر و زنجبیل در فراوانی. Maharashtrian آشپزی را پوشش می دهد طیف گسترده ای از بسیار خفیف تا بسیار غذاهای تند. جزء اصلی غذاهای Maharashtrian آشپزی بر روی نان و برنج در حالی که عدس (پالس) نقش مهمی را به عنوان به خوبی.

غذاهای گیاهی در این منطقه به نام Bhaji همراه با نان ساخته شده از انواع آرد به نام Bhakri و همچنین معمول هندی, نان چاپاتی بخشی از وعده های غذایی روزانه. Maharashtrian ادویه کاری معمولا روی آبکی طرف و به نام Rassa و نه ضخیم مانند ادویه کاری از شمال.

برخی از محبوب ترین Maharashtrian ظروف عبارتند از:

Pohe: Pohe یک میان وعده های ساخته شده از برنج پهن. آن است که به احتمال زیاد با چای خدمت و یا به عنوان یک ظرف صبحانه است و احتمالا بیشتر احتمال دارد که ظرف یک Maharashtrian ارائه خواهد شد مهمان خود را هر زمان از روز است.

Misal Pav: اصل از پونا. برای آماده سازی Misal اول ‘Usal’ است که بر اساس آب پرداخت تهیه پخته شده و عدس جوانه زده است که برای اولین بار آماده شده و سپس صدر با batata-bhaji, pohay, Chivda, farsaan خام خرد شده, پیاز و گوجه فرنگی. آن است که گاهی اوقات خورده با ماست به قطع ادویه و همیشه در خدمت با شام رول نوع نان به نام جاد و قاچ لیمو.

Pitla Bhakri: Pitla Bhakri روستایی غذایی ماهاراشترا غذای اصلی در میان کشاورزان ایجاد کرد و عامیانه. این بخشی از نمونه Maharashtrian آشپزی است و در دو دهه گذشته بسیار محبوب تبدیل شده میان جهان وطنی بیشتر ساکنان شهرستان به عنوان به خوبی.

پوران Poli: پوران Poli یکی از محبوب ترین و شیرین قلم در Maharashtrian خوردم. آن است که بسیاری از زمان آماده در طول جشن و یا هر مناسبت خاص دیگر.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *