سنتی, ادویه جات هندی – مقدمه

[ad_1]

هند شناخته شده است از زمان بسیار قدیم برای میراث فرهنگی غنی معماری و غذا خوشمزه است. یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده است که ساخته شده اند مواد غذایی هند در جهان مشهور است در این طبقه بندی گسترده ای از ادویه جات هندی. این ادویه جات ترشی جات آوردن طعم و عطر در مواد غذایی. آن است که غیر ممکن است به ارمغان بیاورد سنتی عطر و طعم در پخت و پز هند بدون اضافه کردن این ادویه جات ترشی جات. به لطف محبوبیت غذاهای هندی, تقاضا برای این ادویه جات ترشی جات افزایش یافته است در سراسر جهان. همچنین این ادویه دارای ارزش دارویی. چند ادویه جات هندی مانند کرفس و گشنیز, زیره سبز و نعنا ثابت شده برای درمان طیف گسترده ای از بیماری ها از سرماخوردگی به تومور.

در اینجا به برخی از شایع ترین استفاده از ادویه در پخت و پز.

1. فلفل سیاه – محلی شناخته شده به عنوان کالی Mirchآن را به یک کوچک سیاه رنگی مانند توپ ظاهر با درشت سطح. به غیر از سیاه و سفید وجود دارد و سبز و قرمز و فلفل سفید که بیش از حد در دسترس هستند. این رشد عمدتا در ایالت کرالا.

2. اسقف علف های هرز – همچنین به عنوان Ajwain در زبان محلی این یک آیتم محبوب در مواد غذایی و همچنین صنعت داروسازی. آن را شبیه دانه زیره سبز در ظاهر است اما طعم های مختلف در دسترس نباشد. ادویه ایدز در هضم و بنابراین آزادانه استفاده می شود در مواد غذایی خواهد بود که در غیر این صورت سنگین را هضم کند. آن است که به وفور در ایالات گجرات و راجستان.

3. میخک – آن را به عنوان شناخته شده laung در شبه قاره هند. جدا از پخت و پز نیز استفاده می شود برای چندین درمانی و اهداف دارویی. آن استفاده می شود برای ساخت روغن میخک است که تعداد گسترده ای از برنامه های کاربردی.

4. هل – به عنوان elaichi در زبان محلی هل است که به طور گسترده برای اضافه کردن طعم و عطر به مواد غذایی است. آن نیز استفاده می شود به عطر و طعم چند نوشیدنی. دو نوع متفاوت از این ادویه در حال کوچک سبز رنگی هل سیاه و سفید-رنگی هل. ادویه عمدتا در جنوب هند متحده است.

5. زردچوبه شناخته شده به عنوان haldi در هند زردچوبه می تواند مورد استفاده قرار گیرد در جامد و همچنین به شکل پودر. این می افزاید: طعم و مزه و رنگ را به یک ظرف. آن را نیز به همان اندازه مهم در صنعت داروسازی است.

6. گشنیز – این است که به عنوان dhania در زبان محلی. برگ گشنیز و پودر اضافه کردن عطر به مواد غذایی. این کمک می کند تا بهبود طعم و مزه هر یک از اقلام مواد غذایی. این است که عمدتا در, Madhya Pradesh و گجرات.

اینها تنها برخی از سنتی هندی ادویه جات ترشی جات استفاده می شود که در پخت و پز روزمره. آنها به راحتی در دسترس در بازار و به طور گسترده استفاده می شود در هر خانواده.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *