سست برگ چای و 5 ستاره رستوران – سود فرصت

[ad_1]

ناهار خوری در یک رستوران خوب است که یک لذت واقعی برای اکثر مصرف کنندگان اما با توجه به قیمت غذا و خدمات باید با کیفیت بالا و یک برگ که تصور از ارزش.

ارزش شامل بیش از فقط منو – ارائه باید کامل و خدمات باید توجه بدون اینکه آزار دهنده است. هر چیزی کمتر خواهد شد منفی تاثیر تبلیغات دهان به دهان و تکرار بازدیدکننده داشته است.

این است که بسیار رقابتی و کسب و کار. وجود دارد بسیاری از رستوران 5 ستاره و همه آنها در رقابت برای همان هزینه های اختیاری دلار است. درک ارزش و ارزش افزوده خدمات هستند بنابراین حیاتی برای موفقیت است.

یک منطقه که در آن بسیاری از رستوران های خوب با شکست مواجه شده است پس از شام و نوشیدنی – به خصوص اگر چای آشامیدنی انتخاب. وجود دارد هیچ چیز بدتر از پایان یک وعده غذایی خوب در پایین توجه داشته باشید هنگامی که جهانی “جعبه چای” است بیرون آورده و همراه با لوقا گرم دیگ آب, نیروهای مشتری به قبول عام و با کیفیت. درک ارزش به سرعت از بین می رود.

برخی از رستوران 5 ستاره باید این مشکل از طریق استفاده از با کیفیت بالا سست برگ چای که ارائه کامل فنجان چای. همراه با گلدان مناسب از نزدیک جوش و آب با کیفیت سست چای و چای تخصص ارائه ناهار خوری مشتری بسیار لذت بخش چای تجربه کنید. کیفیت چای در انواع طعم ها قرار می دهد لمس اتمام در کیفیت غذا و برگ مشتری با درک ارزش.

سست برگ چای محبوب است ؟

سست برگ چای بسیار زیادی زیر و گسترش پایه مشتری در هر روز است. تخصص چای یکی از سریع ترین رشد بخش صنعت چای و افزایش دو رقمی در هر سال است. بسیاری از مصرف کنندگان چای در حال حرکت به دور از ضعیف اغلب مسطح طعم صعود چای برای لذت بردن از عطر و طعم قوی از یک دم جام سست برگ چای.

سست چای یک محصول سودآور خط ؟

به دلیل طعم و مزه و کیفیت سست برگ چای بسیار بالا تجربه نشان داده است که قیمت خرده فروشی به راحتی با ظرفیت افزایش قیمت 1.00 $یا بیشتر در هر فنجان. این افزایش حاشیه سود همراه با این واقعیت است که سست برگ چای هزینه تنها کسری بیشتر برای خدمت به نتایج در افزایش قابل توجهی در درآمد و سودآوری است.

یک مطالعه موردی

ناهار خوری خوب بازار در کشور ما سرمایه واشنگتن دی سی تشکیل شده است از پیچیده مصرف کنندگان و بسیار رقابتی است. با وجود این کسب و کار رنج می برد به پایین به نوبه خود به دلیل اقتصاد و مدیران رستوران ها به دنبال راه هایی برای حفظ درآمد و سود.

یکی از بسیاری از رستوران 5 ستاره است جایگزین “چای ” جعبه” با کیفیت بالا سست برگ چای خط خدمت dimmers و رویداد مشتریان با یک خط گسترده ای از منحصر به فرد با طعم چای تخصص. در طول زمان این خط جدید ارائه شده گلدان چای فروخته شده افزایش یافته 600 درصد بیش از چای خط و سود را افزایش داده اند و حتی بیشتر به دلیل قیمت بالاتر در هر فنجان. و مشتریان عاشق عطر و طعم و کیفیت چای. کلمه از دهان ارجاع هستند و بسیاری از مشتریان پرس و جو در مورد خرید چای برای خانه خود را.

مدیر نظر جدید سست برگ چای خط به ارزش واقعی محصول اضافه شده.

سست برگ چای استفاده می شود و بیشتر و بیشتر توسط موسسات ناهار خوری خوب برای افزایش ارزش ادراک شده و سود. این روند همچنان ادامه دارد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *