رستوران کوکتل منو – بهترین غذا و شراب دسته کوچک موسیقی جاز

[ad_1]

زحمت ذهنی پردازش بی نهایت جفت ممکن است با غذا و شراب در هر نظر بهترین در جهان است. من هم باید ترک کردن شخصی من علاقه دوران کودکی تام کره بادام زمینی کراکر و کوکا کولا (درمان من هنوز هم افراط در سفرهای جاده ای). بدون شک وجود دارد که به خوبی ساخته شده Sazerac کوکتل با تازه باز صدف غرفه سوار بر اسب اپیکوری جهان مانند Colossus of Rhodes به عنوان بهترین ترکیب ممکن از مواد غذایی و نوشیدنی.

یک تاریخچه کامل از Sazerac کوکتل نوشته شده توسط چاک Taggart است که ارزش خواندن. من تایید تاریخچه از چندین منابع دیگر: مجموع آن تحقیقات منجر مرا به این نتیجه رسیدند که Sazerac قدیمی ترین کوکتل در امریکا است. در early1800 را آنتوان Amadie Peychaud یک نیواورلئان عطار ساخته شده یک نوشیدنی خود را با استفاده از دارویی Peychaud Bitters در کنیاک و نوشیدن چای سیاه و سفید به نام “coquertier.” این کلمه فرانسوی بود آمریکایی به “کوکتل.”

آقای تیلور صاحب Sazerac قهوه عطا به نام “Sazerac” در سال 1853 با اعلام این نوشیدنی از این رو به جلو بود ساخته شده صرفا از کنیاک نام تجاری Sazerac-du-جعل و همکاران پر می کند. Sazerac قهوه خانه تغییر صاحبان در سال 1870 و با آن پایه Sazerac عنصر کنیاک به آمریکا ویسکی چاودار – به دلیل در دسترس بودن و هزینه.

من معرفی شخصی به Sazerac شد نه به عنوان یک نوشیدن شراب اما در یک داستان گفت به من Marcelle Bienvenue, نویسنده کتاب آشپزی خود را که مادر شما کاتولیک و می تواند شما را به یک Roux” جایی که او یک بار با اکراه به اشتراک گذاشته Sazerac و صدف با تنسی ویلیامز در نیواورلئان’ اوج صدف نوار. داستان بنابراین من با تعجب می کنم که من راه اندازی شد, انفرادی به نیواورلئان شب مصمم به پیدا کردن بهترین Sazerac در Cresant شهرستان.

این “دست” پروژه تحقیقاتی به طول انجامید و به صبح روز بعد. در مورد همه من می تواند به طور معنی داری گزارش است که من جان سالم به در برد – با یک نا فرجام اشتها برای Sazeracs و تازه, صدف.

من نیاز به برخی از تکذیبنامهها در اینجا با توجه به اینکه “خوب” Sazeracs. اگر شما در حال تلاش برای “بهترین” صبر کنید تا زمانی که شما مواد تشکیل دهنده حق. هر کس می داند که اصلی Absinth ساخته شده با افسنطین یک ماده پس از آن مشخص شود که مضر به سلامت خود را ممنوع اعلام شد در ایالات متحده آمریکا است. این مفهوم در حال حاضر به چالش کشیده شده و شما می توانید طلایه دار اینترنت و پیدا کردن دوباره Absinth در دسترس است. من سعی کردم این را به عنوان یک جایگزین برای Pernod. نیواورلئان لیکور Herbsaint استفاده می شود تقریبا به طور انحصاری در آن زادگاه اما من هنوز هم ترجیح می دهند Pernod. شما می تواند جایگزین کانادا چاودار بوربن یا کنیاک برای آمریکا چاودار اما من نمی خواهد. تاریخ و زمان آخرین اما نه کم است که همیشه وجود دارد انگستورا Bitters برای Peychaud Bitters, اما چرا ؟

جهان بهترین جفت شدن مواد غذایی و نوشیدنی

مواد لازم:

2 – 3 ½ اونس مد کوکتل, عینک

5 – قطره Pernod

1 – قند حبه (Ok, OK – شما می توانید جایگزین یک قاشق چای خوری شکر یا نوار شربت)

2 – قطره Peychaud Bitters

1 ½ 2 – اونس از Overholt آمریکا ویسکی چاودار (بیا! بیرون رفتن و خرید یک بطری)

بطور عالی یا ظریف یا یخ خرد شده

1 – بزرگ لیمو و تاب (مطمئن شوید که آن را به اندازه کافی بزرگ برای یک قطره کوچک روغن لیمو)

12 – هر ultra, تازه, نقطه آبی, صدف

آماده سازی:

Sazerac:

پر کردن شیشه ای شماره 1 با یخ سرد

جای دو قطره از Peychaud Bitters در قند حبه و رها کردن به شیشه شماره 2

اضافه کردن پیر Overholt ویسکی و اگر این حبه قند تا کاملا خرد شده

اضافه کردن یخ و هم بزنید یا تکان دهید تا شکر کاملا حل شده.

حذف یخ از شیشه های شماره 1 و خشک است.

اضافه کردن 5 قطره از Pernod به شیشه No 1, نورد آن را در اطراف تا زمانی که همه سطوح پوشش داده است.

پرت کردن بیش از حد Pernod و با یک ضربه محکم و ناگهانی مچ دست (این همه در مچ دست اقدام)

فشار شیشه ای شماره 2 به شیشه شماره 1

پیچ و تاب و پوست لیمو تا قطره روغن و سپس تبلیغ به عنوان چاشنی زدن.

صدف

باز برش شل از پوسته و صفحه نمایش در بستری از یخ است.

رفتن به بهشت! گرمای Sazerac دارای لایه پیچیدگی از جمله ادویه عسل و رازیانه با عطر لیمو و روغن. تعادل شیرینی و تندی که ترکیبی از صدف در یک شیوه ای است که باعث می شود شما آرزوی تنهایی که در آن شما می توانید زاری با لذت و بدون کسی گفت: “من می خواهم آنچه او را داشتن.”

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *