را Enchiladas پنیر در خانه – یادگیری 4 اسرار از قبلی رستوران

[ad_1]

کند't فقط در مورد هر کس عشق بزرگ enchiladas? شما می خواهم به یاد بگیرند که چگونه رستوران آنها را ؟ خانواده من تا به حال یک رستوران مکزیکی که در آن من بود به طبخ. من به شما توضیح دهید که چگونه ما آن را انجام داد و شما را با بهترین نکات برای خوشمزه enchiladas.

من به جرأت می گویم که مهم ترین بخش برای ساخت بزرگ enchiladas که آیا آنها گوشت گاو و پنیر و مرغ یا گوشت خوک است سس. اگر مواد تشکیل دهنده خوشمزه هستند اما سس متوسط و سپس به طور کلی نتیجه نهایی حادثه. به نظر من it's سس است که باعث می شود یک پنیر enchilada recipe بزرگ است.

راز # 1
شروع با سس. شما باید برخی از گزینه های در اینجا.

1. خود را (دستور زیر)
2. خرید برخی از enchilada sauce از مورد علاقه خود را در رستوران مکزیکی
3. Trader Joes اتحاد محترم بطری enchilada sauce. آن's بزرگ نیست اما کمی بهتر از آنچه شما را پیدا خواهد کرد در اکثر فروشگاه های مواد غذایی.

Rockin Robin's Enchiladas سس

مواد لازم:

  • 2 فنجان سوپ مرغ
  • 4 Tbs. پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری. زیره زمین
  • 2 آید تپه قاشق چایخوری. پودر سیر (بدون نمک اضافه شده)
  • 3/4 قاشق چایخوری. نمک
  • 1 کمی دارچین (کمتر از 1/16 قاشق چایخوری.)
  • 1/3 قاشق چایخوری. شکر
  • 5Tbs. آب سرد
  • 4 Tbs. آرد سفید

جهت:

در 2 لیتر سس تابه اضافه کردن سوپ مرغ, پودر فلفل قرمز, پودر سیر, زیره سبز, نمک, دارچین و شکر (قند است یک راز کوچک برای از بین بردن هر گونه طعم تلخ از پودر فلفل قرمز).

استفاده از یک ماهوت پاک کن زدن به مخلوط همه چیز هست. حرارت به جوش کاهش حرارت کم بجوشانید و بگذارید به مدت 3-4 دقیقه. ماهوت پاک کن زدن اغلب به مطمئن شوید که تمام ادویه جات ترشی جات حل می شود. این مهم است که برای طعم و خوب صاف سس.

در حالی که سس روی آهسته جوش / جوش اضافه کنید و 5 قاشق غذاخوری آب سرد در یک کاسه کوچک. با یکی دیگر از ماهوت پاک کن زدن مخلوط 1 قاشق غذا خوری در یک زمان از آرد. ماهوت پاک کن زدن با شور و نشاط برای جلوگیری از توده. اگر شما توده در اینجا شما قطعا باید توده ها را در سس.

پس از 3-4 دقیقه از پخت و پز سس گرما به نوبه خود به بالا است. بسیار به آرامی بریزید و مخلوط آرد به جوش سس.

در اینجا شما باید ماهوت پاک کن زدن سس شور و نشاط در حالی که با اضافه کردن آرد برای جلوگیری از توده. پس از تمام آرد اضافه شده است در ادامه به ماهوت پاک کن زدن برای یک دقیقه. شما می توانید به نوبه خود حرارت را به متوسط در طول این زمان. فقط مطمئن شوید که سس در حال جوش. اجازه دهید آن را جوش به مدت 3 یا 4 دقیقه. غیرفعال کردن گرما این enchilada sauce انجام شده است.

شما متوجه خواهد شد که این سس نشسته آن را به شکل یک “پوست” در سطح. این طبیعی است و در واقع دیگر سس نشسته ضخیم تر این پوست می شود. همه شما باید انجام دهید این است که پوست پوست کردن و دور انداختن آن.

در حال حاضر که شما باید گزینه برای ساخت یا دستیابی به enchilada sauce, شما باید راز شماره 1 از راه.

راز # 2

همیشه شیب چیپس ذرت یک یا دو در یک زمان در روغن داغ برای نرم کردن آنها را. بسیاری از آشپز خانه از دست این گام مهم و فقط با قرار دادن یک کمی سس روی چیپس پر کردن آنها را با پنیر و رول آنها را. فرو بردن چیپس در روغن داغ واقعا می افزاید: عطر و طعم خود را به enchiladas و نورد آنها را بسیار ساده تر. مراقب باشید در هنگام نورد enchiladas به عنوان آنها بسیار داغ است.

راز # 3

پس از فرو بردن چیپس در روغن داغ شیب آنها را در enchilada sauce و کت های دو طرف چیپس. این خواهد شد که خوشمزه enchilada sauce در داخل خود enchiladas به عنوان به خوبی و مخلوط در و عطر و طعم خود را از پنیر و یا گوشت. هیچ خشک enchiladas اینجا.

راز # 4

خود را enchiladas تازه است. به عبارت دیگر آنها را و آنها را در خدمت همان روز. آنها به سادگی طعم و مزه بهتر و برنده't خشک کردن. اگر شما کاملا باید آنها را در روز قبل (شما سازش در عطر و طعم و بافت) بالا آنها را قبل از حرارت دادن یک لایه جدید تازه داغ enchilada sauce و سپس پنیر و پیاز.

گرما آنها را در فر داغ. در رستوران کسب و کار ما بخار جدول نگهداری تمام مواد غذایی ما ، هنگامی که ساخت یک بشقاب غذا بود در حال حاضر بسیار داغ است اما ما همیشه با قرار دادن صفحات در فر به آنها را واقعا گرم. مواد غذایی مکزیکی فقط طعم بهتر که در راه است.

بنابراین مطمئن شوید که شما خود را enchiladas در فر و حرارت آنها را تا زمانی که شما نگاه کنید به سس حباب. این به ویژه مهم است که ساخت enchiladas پنیر. شما می خواهید مطمئن شوید که پنیر ذوب در داخل.

بنابراین وجود شما به آن است. اگر شما به دنبال آن 4 اسرار شما باید خوشمزه مزه enchiladas. این را تضمین می کنم!

اجازه دهید's ایجاد برخی از بزرگ Enchiladas پنیر.

مواد لازم:

  • 1lb خفیف پنیر چدار رنده شده
  • 10-12 چیپس ذرت
  • 1/4 – 1/3 فنجان ریز خرد شده پیاز زرد
  • روغن نباتی
  • 24 اونس enchilada sauce, گرم
  • guacamole
  • خامه ترش

جهت:

گرما یک اینچ یا دو تا از روغن را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت متوسط. سازمان دیده بان نفت پس از آن نمی دود. پوشش یک سینی را با فویل (برای آسان تمیز کردن) و گرفتن برخی از انبرک. با استفاده از انبرک به شیب دو چیپس ذرت در یک زمان در روغن داغ. هنگامی که آنها شروع به حباب های بلند و شیب چیپس 3 بار به سرعت در روغن.

در حال حاضر هر دو شیب چیپس به داغ enchilada sauce به کت و سپس ذخیره آنها را بر روی فویل پوشش سینی شما آماده شده است.

گاهی اوقات آنچه اتفاق می افتد با این تکنیک این است که چیپس را پاره خواهد کرد با توجه به وزن سس. اگر که اتفاق می افتد سعی کنید با قرار دادن چیپس بر روی سینی فویل قبل از فرو بردن در سس. سپس ملاقه سس بر روی چیپس و آنها را تبدیل به کت با سس.

در حال حاضر شما آماده برای پنیر. اضافه کردن یک لایه از پنیر رنده شده درست وسط نان ذرت مکزیکی و سپس یک نم پیاز. مطمئن باشید که برای اضافه کردن مقدار زیادی از پنیر به عنوان آن را ذوب پایین زمانی که گرم می شود. گرفتن پایان ترتیلا نزدیک به شما و آوردن آن 3/4 از راه بیش به انتهای دیگر. پهلو و رول نان ذرت مکزیکی به یک سیلندر.

انتخاب کنید تا پنیر enchilada خود را با جلو و انگشتان در پایین جایی که درز است. اجازه دهید خود را انگشت کوچک انگشت جلد به پایان می رسد از enchilada برای نگه داشتن پنیر از سقوط در حالی که شما حرکت آن را به فر اثبات ظرف. در ادامه با بقیه enchiladas.

با استفاده از یک ملاقه داغ بریزید و enchilada sauce بالای enchiladas پنیر و اجازه دهید به مقدار زیادی از سس اجرا کردن طرف. به یاد داشته باشید سس چیزی است که باعث می شود آن را? نم نم بیشتر پنیر و پیاز بیش از بالا.

محل در یک 400 * F. فر تا پنیر ذوب و سس متلاطم است. آن's مهم این است که این enchiladas گرم به اندازه کافی به طوری که پنیر ذوب داخل. آن را ممکن است 10 تا 15 دقیقه یا بیشتر. اجازه دهید چشمان شما می شود قاضی.

خدمت با guacamole و خامه ترش.

شما می توانید جایگزین گوشت مرغ یا گوشت خوک در این پایه enchilada recipe.

لذت بردن از!

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *