درهم آشپزی

[ad_1]

درهم غذاهای بسیار متنوع طبخ به دلیل تأثیرات بسیاری از تمدن ها و فرهنگ ها که coexisted در مراکش. غذاهای مراکش است که ترکیبی از بربر اولین مردم که زندگی در مراکش, عربی, دریای مدیترانه و آفریقا را تحت تاثیر قرار. در طول تاریخ مراکش شد و در راهرو بین اروپا و آفریقا و نقطه تعامل بسیاری از تمدن ها. بسیاری از کارشناسان در نظر گرفتن غذاهای مراکش به عنوان آشپزی ستاره شمال آفریقا و رتبه آن را در میان بهترین غذاهای در جهان است. وجود دارد چند مکان در جهان که در آن مواد غذایی است که با دقت بیشتر و هنری آماده تر و لذتبخش بوده و بیشتر لذت می برد از در مراکش. مراکش یک کشور کشاورزی است که تولید طیف گسترده ای از مدیترانه ای میوه و سبزیجات. و نیز تولید مقادیر زیادی از گوسفند و گاو و مرغ و غذاهای دریایی است که در خدمت به عنوان پایه ای برای غذاهای مراکش. کشاورزی مراکش تحت تاثیر غذاهای مراکش است که متشکل از تعداد زیادی سبزیجات و کمتر بخشهایی از گوشت.

ادویه جات ترشی جات

ادویه جات ترشی جات استفاده می شود به طور گسترده ای در مراکش غذاهای آنها وارد شده به مراکش برای هزاران سال و برخی از آنها به صورت محلی رشد کرده مانند زعفران و نعناع و پرتقال و لیمو. غذاهای مراکش است که توسط غنی از ادویه جات ترشی جات مانند زیره سبز, گشنیز; خشک زنجبیل و دارچین و فلفل قرمز در طبخ قفسه. همچنین یک غذای جانبی است که برای باز کردن اشتها است به نام حریصا رب از سیر و فلفل و روغن زیتون و نمک باعث می شود برای غذاهای تند است که ایستادگی کردن در میان خفیف تر غذاهایی که بیشتر مدیترانه هنجار شده است. و نیز وجود دارد Ras El Hanout که بدان معنی است که سر از فروشگاه نام یک خشک مخلوط ادویه است که ترکیبی از هر نقطه از 10 به 100 ادویه جات ترشی جات. هر فروشنده خود راز و هیچ دو دقیقا یکسان هستند.

وعده های غذایی

مراکشی باید سه وعده غذایی صبحانه ناهار و شام; نان خورده است با هر وعده غذایی. این وعده غذایی ظهر و یا ناهار وعده غذایی اصلی به غیر از ماه مبارك رمضان وعده غذایی اصلی است که در خدمت حدود 9 یا t10 ساعت از شب چون مردم روزه در طول روز. معمولی غذا شروع می شود با گرم یا سالاد سرد پس از غذای اصلی; غذای اصلی شامل گوشت مرغ و گوشت گاو و یا ماهی با سبزیجات. یک فنجان چای نعناع شیرین است که معمولا استفاده می شود برای پایان دادن به غذا. اگر یک درهم از شما دعوت به نوشیدن چای با او نمی رد دعوت خود را به شما خواهد او را نا امید. در مراکش, چای, نعناع, نماد hospitability و استقبال از مهمانان است. مراکشی همیشه شستن دست های خود را قبل از شروع به خوردن غذا چرا که آنها اغلب از خوردن با دست خود و با استفاده از نان به عنوان ظروف فقط برای کوسکوس برخی از آنها با استفاده از قاشق.

غذاهای معروف

کوسکوس ظرف کروی و دانه های ساخته شده توسط نورد و شکل دادن به مرطوب سمولینا گندم و سپس پوشش آنها را با زمین ریز آرد گندم. به پایان رسید و گرانول در حدود یک میلیمتر در قطر قبل از پخت و پز. غلات مختلف ممکن است مورد استفاده قرار گیرد. کوسکوس سنتی قابل توجهی نیاز دارد زمان آماده سازی است و معمولا بخارپز. در بسیاری از مکان ها بیشتر-پردازش سریع-آشپزی کوسکوس در دسترس است و به خصوص با ارزش برای خود در کوتاه زمان آماده سازی. کوسکوس است که به طور سنتی در صدر با گوشت و سبزیجات است. آن را نیز می تواند به تنهایی طعم دار یا ساده گرم و یا سرد و یا به عنوان یک ظرف. مراکش بر این باورند که کوسکوس` منبع مراکش. کوسکوس محبوب در مراکش و شمال آفریقا کشورهایی مانند الجزایر و تونس و لیبی. آن را نیز محبوب در غرب آفریقا فرانک اسپانیا و ایتالیا و همچنین در ترکیه و یونان و قبرس و اکثر کشورهای عربی. کوسکوس مرکزی به غذاهای مراکش است و اغلب پخته شده با ادویه جات ترشی جات و سبزیجات و آجیل و کشمش. آن را می سازد یک وعده غذایی در خود و یا در صدر است با غنی خورش و گوشت سرخ شده است. اکثر خانواده کوسکوس پخته شده در جمعه ها به عنوان یک سنت است. امروزه کوسکوس بین المللی ظرف است که شما می توانید در بسیاری از رستوران بزرگ در بسیاری از نقاط جهان.

گوشت

گوشت گاو خورده ترین گوشت قرمز در مراکش بره ترجیح داده است اما آن را به مشترک به دلیل قیمت بالاتر آن. مرغ و ماهی استفاده می شود بیشتر به دلیل قیمت پایین تر. در میان معروف ترین غذاهای کوسکوس Tajine, Tanjia, Pastille و Harira. Harira معروف ترین سوپ در مراکش که خورده است گسترده با خرما در ماه رمضان. درهم سالاد ساخته شده از مواد خام و سبزیجات پخته شده. این سالاد می تواند در خدمت به صورت گرم یا سرد مانند Zaalouk بادمجان و گوجه فرنگی مخلوط.بره یک اصل گوشت کبابی, گوشت بره پخته شده است تا زمانی که به اندازه کافی مناقصه کشیده شود از هم جدا و خورده با انگشتان دست. آن است که اغلب صدر با کشمش و پیاز و سس و یا حتی یک پوره زردآلو. گوشت و ماهی را می توان کبابی و خورشتی و یا پخته شده در سفال به نام Tagine. غذاهای خوش طعم هستند, افزایش, با میوه خشک و تازه زردآلو و خرما و انجیر و کشمش به نام چند. لیمو حفظ در-نمک و آب لیمو مخلوط را به یک چهره منحصر به فرد برای بسیاری از مراکش مرغ و کبوتر ظروف. آجیل برجسته; آجیل کاج بادام و پسته نشان می دهد تا در انواع مکان های غیر منتظره. درهم شیرینی غنی و متراکم و شیرینی از دارچین و بادام و میوه عطر که در حال نورد در زمینه خمیر آغشته به عسل هم زده و به پودینگ.

نتيجهگيری:

غذاهای مراکش یکی از مهم ترین غذاهای در غذاهای مدیترانه ای. این تمدن است که زندگی در مراکش غنی سازی تنوع غذاهای مراکش. در مراکش, ترین, در خانه, غذاهای آماده توسط زنان است. زنان مراکشی اجازه نمی دهد شوهران خود با آنها را در آشپزخانه در نظر آنها آن را خود کسب و کار خصوصی. همسران در آشپزخانه ایستاده برای ساعت های طولانی برای تهیه غذاهای فوق العاده به خصوص زمانی که مهمان در خانه. درهم مردم مشتاق به نشان دادن مهمان نوازی خود را به مهمانان خود است. بنابراین اگر شما بازدید مراکش حتی خانواده فقیر را از گرسنگی مردن به تهیه معروف ترین و بهترین ظروف برای شما به نشان می دهد شما خود را hospitably. راه پخت و پز برخی از ظروف متفاوت از شهرهای مختلف در مراکش مانند فاس مکناس, مراکش, Rabat و تطوان تصفیه شده غذاهای مراکش در طول قرن ها و ایجاد پایه و اساس آنچه شناخته شده به عنوان غذاهای مراکش امروز.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *