خارج از آفریقا: بومی غذاهای

[ad_1]

شمال آفریقا تشکیل شده است از چندین کشور یعنی الجزایر, مراکش, تونس, موریتانی, در لیبی و مصر است. به وضوح و مواد غذایی آن را تحت تاثیر قرار شده است در طول قرن ها توسط باستان فنیقی ها (سامی تمدن مدرن در حال حاضر-بعد تونس) که معرفی سوسیس و گندم و بربر عشایر که اقتباس سمولینا از گندم ایجاد کوسکوس که تبدیل به یک اصلی اصلی. سریع به جلو چند قرن و شما اعراب آوردن انواع خوش طعم ادویه جات ترشی جات مانند دارچین و زنجبیل و جوز, میخک, زعفران. از این دنیای جدید, فلفل, گوجه فرنگی و سیب زمینی به نظر می رسد با بره به عنوان یک اولیه گوشت. (برای شما فیلم های قدیمی علاقمندان کازابلانکا است مراکش رئیس بندر و محل که در آن همفری بوگارت شخصیت متعلق به یک بار.) این بسیار خارجی و عجیب و غریب صدایی مواد غذایی را تشکیل می دهند و اکثر ظروف و غذاهای منطقه ای:

Chermoula: مخلوطی از گیاهان و روغن و آب لیمو, ترشی, لیمو, سیر, زیره سبز و نمک استفاده می شود به عنوان یک ترشی و رغبت;

کوسکوس: محبوب در بسیاری از کشورها (از جمله ایالات متحده) به عنوان برنج و سیب زمینی جایگزین ساخته شده از بخار و خشک گندم دوروم;

ب’stilla: همچنین به عنوان شناخته شده pastilla است درهم در مبدا قدمت آن به قرن هشتم; به طور کلی ترش و شیرین پای کبوتر و یا ساخته شده با مرغ یا بلدرچین. پیاز و ادویه جات ترشی جات مانند زعفران و تخم گشنیز و بادام و تخم مرغ پیچیده در نازک ببريد شیرینی می شود که ترد زمانی که پخته شده; (یک غذای اصلی و دسر all-in-one)

Tajine,: معروف بربر ظرف نام برای گلدان که در آن پخته شده است; خود را پایه خورش آهسته پخته شده با گوشت و سبزیجات, ادویه جات ترشی جات و میوه های خشک;

Shakshouka: تونس ظرف گاهی اوقات به نام chakchouka نیز لذت می برد در اسرائیل و اعتقاد به سرچشمه با Maghrebi یهودیان; خدمت در هر وعده غذایی حاوی پیاز خرد شده, فلفل قرمز, فلفل, گوجه فرنگی و, زیره سبز, تا زمانی که آن را تا به شکل سس ضخیم صدر با تخم مرغ آب پز;

Ful Medame: غذای ملی مصر و محبوب مواد غذایی خیابانی در قاهره و جیزه شامل پخته باقلا و سپس خدمت با روغن گیاهی, زیره سبز, سیر, پیاز, فلفل و تخم مرغ آب پز سخت و قدمت آن به مصر در قرن چهارم;

L’hamd Marakad: ترشی لیمو یک عنصر ضروری در مراکش پخت و پز یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی در سالاد و بشقاب سبزیجات یا مرغ مزه دار شده, غذاهای; تخمیر را با آب لیمو و نمک برای یک ماه.

M’hanncha: گاهی شناخته شده به عنوان “درهم مار’ کیک (شکر خدا ساخته نشده با مار واقعی) از آن مشتق شده نام آن از filo خمیر پر شده با بادام شیرین خمیر نورد و با طعم آب پرتقال و دارچین و سپس پخته شده;

موضوع: سوپ همیشه خورده شده در طول ماه رمضان که سریع خراب است در غروب آفتاب معمولا یک اسنک یا پیش غذا;

Matbucha: یکی دیگر از ظرف کوچک بومی به اسرائیل, سوریه و شمال آفریقا و اساسی خود را پخته, گوجه فرنگی و فلفل چاشنی و با نان سرو و زیتون; جای تعجب گوجه فرنگی نمی رسند تا اوایل قرن نوزدهم آورده شده توسط کنسول بریتانیا در حلب;

Mhadjeb: همچنین به نام mahjouba است به یک جزء اصلی از الجزایر پخت و پز و مشترک, خیابان, غذا, گاهی اوقات به نام الجزایر کوکوی پر با رب گوجه فرنگی خرد شده و سبزیجات پخته شده; اگر شما مطلق “را من به Casbah” شما به احتمال زیاد به روبرو می شوند این کوکوی و چه کسی می داند چه چیز دیگری پس از آن بهترین است به بچه در اطراف;

Mechoui: سنتی شمال آفریقا گوشت, گوشت بره کل بو داده در یک تف و یا در یک گودال خدمت با نان نرخهای پایین و ماست;

Mrouzia:یک ظرف به طور سنتی در طول عید قربان در جشنواره مراکش. یک نوع بسیار خاص از tajine, ساخته شده با گوشت بره;

معتبر شمال آفریقا رستوران بسیار کمیاب به خصوص در خارج از شهرهای بزرگ اما به خوبی به ارزش ماجراجویی شما باید به اندازه کافی خوش شانس برای پیدا کردن یکی. گسترش دانش ما از غذاهای مختلف ممکن است از ما سطح راحتی اما قطعا ارزش امتحان کنید. بنابراین اگر شما این فرصت را به استفاده. و اگر شما مشتاق هستند چند فرهنگی طبخ, شما می توانید بسیاری از آفریقایی محصولات غذایی آنلاین.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *