تجهیزات کیترینگ: صرفه جویی در هزینه راهنمایی

[ad_1]

برای مواد غذایی و رستوران ها و کیترینگ تجهیزات و صنایع غذایی به طور کلی می توان پر هزینه. همه چیز هزینه پول از کارکنان و تجهیزات برای پذیرایی به مواد غذایی و لوازم خانگی. ضروری است که به عنوان یک وراج و یا رستوران است که شما می دانید که چگونه به کار با منابع مالی خود را به طوری که کسب و کار شما می طلبد.

در اینجا چند صرفه جویی در هزینه راهنمایی برای کسب و کار غذا و یا رستوران.

  • نظارت بر ساعت است که کارکنان خود را کار می کنند. غفلت و یا باغی کارکنان ممکن است استفاده از عامل زمان کار آهسته تر از آنها باید. در نتیجه آنها به't دریافت کار انجام شده در روز کارگر و درخواست در طول زمان است.
  • پیگیری از تمام مواد غذایی که خریداری شده و استفاده می شود. هنگامی که کسب و کار شما ایجاد شده است شما می دانید که بیشتر یا کمتر چه مقدار از مواد غذایی خاص مورد نیاز شما. دفعه بعد شما سفارش این محصول شما می توانید سفارش مقدار صحیح به جای بیش از حد. برای مثال اگر شما با استفاده از 50 کیلوگرم شکر در یک هفته و سپس بعدی را شکر منظور باید برای این مقدار و نه دو برابر.
  • برای تهیه برخی غذاها در پیش است. پوست کندن سیب زمینی و یا تاس سبزیجات در صبح روز قبل از روز می شود بیش از حد شلوغ است. این یک صرفه جویی در زمان معمول اما با انجام این کار شما نیز باز خودتان را به گرفتن مشتریان بیشتر.
  • نظارت بر این بخش هستند که آماده برای هر یک از آیتم های منو. برخی از کارکنان خود را ممکن است با استفاده از بیش از حد از برخی از مواد تشکیل دهنده است که می تواند منجر به تفریط. آموزش کارکنان خود را برای درک اندازه بخش های مورد نیاز برای هر یک از آیتم های منو.
  • نگه داشتن چشم را به صورت ویژه در محصولات شما به طور منظم استفاده کنید و یا آنها را در قیمت عمده فروشی. برای مثال ممکن است یک غذا فروش تجهیزات تجاری یخچال یا سرخ کن و یا دیگر تجهیزات کیترینگ که شما ممکن است نیاز. شما می توانید بسته نرم افزاری صرفه جویی اگر شما صبر کنید برای فروش.
  • سرمایه گذاری در سیستم پردازش سفارش و آموزش کارکنان خود را. شما نیاز به نگه داشتن مسیر از هر جهت که دریافت کرده است. آشپزخانه شما نیاز به تفسیر است که اطلاعات دقیقا به طوری که آنها می توانید آماده جهت درست است. Miscommunication بین مشتری های رستوران و آشپزخانه منجر به بسیاری از دستورات نادرست و زیان.
  • دعوت از نور طبیعی تر به رستوران خود را. نور خورشید uplifts مردم' خو پس این است که مفید به مشتریان خود را. به کسب و کار شما به این معنی است که شما با استفاده از برق کمتر به نور تا رستوران.

در رستوران و کسب و کار کیترینگ هر پنی ذخیره یک پنی به دست آورده است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *