تاریخ جنوب, آسیایی, مواد غذایی و چرا از آن است که درمان به عنوان یک هنر

[ad_1]

در مواد غذایی انسان, تاریخچه پخت و پز آثار راه خود را در میان قدیمی ترین فعالیت های انجام شده توسط انسان است. آن را بسیار ساده به عنوان باستان بودند شکارچیان و جمع و آنها را شکار پوست و بازی شیر یا خط گرفتن خود را به آتش و خوردن در زمانی که آماده است. به عنوان زمان رفت و با روش های پیچیده تر اختراع شد و مواد غذایی بودند زیر تقسیم به غذاهای. در این مقاله ما تمرکز بر توسعه یکی از غذاهای یعنی جنوب غذاهای آسیایی.

غذاهای جنوب آسیا است که ترکیبی از بسیاری از غذاهای محبوب در زیر قاره منطقه است. به عنوان نام آن نشان می دهد آن است منشاء آن از جنوب آسیا و آن را تحت تاثیر قرار است تا حد زیادی توسط برخی از شیوه های هندو به عنوان این است که غالب مردم در این منطقه یافت می. دیگر تاثیرات فرهنگی نیز آمده از مسلمانان است.

محبوب مواد و غذاهای اصلی

یکی از چیزهایی که بسیار محبوب است با این غذاهای یک نان مسطح شناخته شده به عنوان نان است و معمولا در ترکیب با بسیاری از وعده های غذایی. لوبیا و جو و برنج و chapatti ساخته شده با استفاده از گندم نیز بسیار رایج آشپزی غذاهای.

یکی از مشخصه های مواد غذایی در این منطقه است که آنها به شدت طعم دار با استفاده از فلفل سیاه, فلفل قرمز, میخک و ادویه جات ترشی جات مختلف و گیاهان مورد استفاده در ترکیب با کره و روغن حیوانی. از جمله زنجبیل در آنها معمولا افزایش غذایی شیرین و خوش طعم. در گوشت, زنجبیل خرد شده در حالی که آن را به عنوان ترشی زنجبیل در برنج. محبوبیت زنجبیل بزرگ است که همان جوشانده را متمرکز شربت استفاده می شود که در تهیه انواع دسر. ادویه کاری ساخته شده با استفاده از زیره و زردچوبه.

گوشت مانند مرغ و بز و گوسفند بسیار شایع هستند اما گوشت گاو منفور است به عنوان غذا از آن مکان مقدس در عبادت هندو فرهنگ است. به شدت از وضعیت ویژه ای از گاو است با تاکید بر ممنوعیت گوشت بوفالو به عنوان آن را تا حد زیادی شبیه به گاو است. همان مورد امر به گوشت خوک به مسلمانان و هندوها جلوگیری از آن را به عنوان به خوبی. این غذاهای بسیار شیرین دسر است که ساخته شده از محصولات لبنی است. شایع ترین, دسر, مواد, پایه, بادام, شیر, محصولات, قند و شکر و روغن حیوانی.

پایین خط حافظه

خیلی از مواد غذایی خرما به عنوان دور برگشت به عنوان پنج هزار سال است. اولین تمدن تشکیل شده بود از مردم شناخته شده است به عنوان سند و آنها را شکار تمساح و لاک پشت. که تمدن مدرن و روز پاکستان است. در علاوه بر این به شکار آنها جمع از گیاهان دارویی و غلات و بسیاری از انواع مواد غذایی از این دوره هنوز هم محبوب است.

انواع مختلفی از این مواد غذایی شامل بادمجان, خیار, برنج, آلوچه و گندم و جو. استفاده از ادویه در غذاهای قدمت آن به این دوره به عنوان صنعت مردم به استفاده از زنجبیل و فلفل سبز نمک و جو. نارنجی رنگی و طعم دهنده و رنگ آمیزی پودر ساخته شده از سنگ زنی ریشه زردچوبه.

بیشتر همکاران

سهم بیشتر به این غذاهای بودند آریایی که به معرفی و استفاده از سبزیجات سبز و محصولات شیر و عدس به رژیم غذایی. ادویه جات ترشی جات مانند گشنیز و زیره سبز شد بخشی از آریایی رژیم غذایی در حدود 1500 سال قبل از میلاد. پرتغالی نکردم سیب زمینی فلفل قرمز و گل کلم حدود 1600 سال قبل از میلاد یکی از چیزهایی است که منجر به متنوع توسعه این رکوردی است که آسیایی ها درمان غذا و پخت و پز به عنوان یک هنر بسیاری از دقت پخت و پز ابزار و روش ها استفاده می شود.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *