با بهره گیری متنوع غذاهای منطقه ای از ایتالیا

[ad_1]

معروف غذاهای ایتالیایی است که قطعا یکی از بهترین دلایل برای بازدید از کشور; نه تنها آن است که محبوب در سراسر جهان است و همچنین یکی از مهمترین و قابل تشخیص نیست. اما با وجود این پتو توضیحات / کنترل مواد غذایی بطور قابل توجهی متفاوت از یک منطقه به منطقه دیگر-حتی گاهی اوقات از یک خانواده به بعد! این تفاوت های منطقه ای بسیار متفاوت و جذاب است که بسیاری از شرکت های سرمایه گذاری در جهان عشق برای, ایتالیایی, مواد غذایی, با مواد غذایی و شراب تورهای بسیار محبوب دلیلی برای بازدید کنندگان به کتاب اقامت در یکی از ویلاهای زیبا در ایتالیا.

در زیر ما در حال حاضر چندین مهره های اصلی از غذاهای ایتالیایی و چگونه کلاسیک, ایتالیایی,’ غذا ممکن است متفاوت باشد بسته به منطقه شما به خودتان پیدا کنید در.

Antipasti

Antipasti سنتی دوره اول و یا اشتها آور. برای کسانی که اقامت در ویلایی در ایتالیا, سفر به بازار محلی را نشان می دهد شمار خوشمزه دلخوشیها را در یک antipasti صفحه گرامافون. بسیاری از ارائه تازه ساخته شده و روزانه با مواد تشکیل دهنده رشد در مزارع خود و یا باغ. یکی از لذت بخش است ساردینیایی نان با سوسیس و شیرین زیتون سبز یا caponata است که antipasto ساخته شده با بادمجان زیتون کیپر و کرفس (این تخصص سیسیل). در بسیاری از مناطق دیگر محبوب antipasto انتخاب منطقه معروف پنیر مانند asiago و مونته Veronese در ونتو و caciocavallo, canestrato ریکوتا و پنیر موزارلا در Puglia.

ماکارونی

آن را غیر ممکن خواهد بود برای بحث در مورد غذاهای ایتالیایی بدون ذکر مورد علاقه ظرف میلیون ها نفر: ماکارونی! پاستا را می توان به عنوان ساده و به عنوان پیچیده به عنوان ساز (یا خوار!) خواسته اما بسیاری از رستوران و میزبان ویلا در ایتالیا غرور خود را در دستور العمل های خود را کامل از طریق سنین. در سیسیل برای مثال آنها با استفاده از بهترین و تازه ترین مواد تشکیل دهنده مانند گوجه فرنگی های وحشی, رازیانه, آجیل کاج و کشمش زوج زیبایی با تازه گرفتار ساردین برای ایجاد جزیره گرايش اسپاگتی, con le سرده. در ساردینیا و سیب زمینی و نعنا و pecorino استفاده می شود برای ایجاد خوشمزه culurgiones یا راویولی پر شده. و در توسکانی بسیار در پی پس از قارچ سفید هستند لذیذ عنصر در باور نکردنی خوشمزه pici – ضخیم دست نورد اسپاگتی.

Pesce

هر کسی که اقامت در هر یک از ساحلی یا جزیره ویلا در ایتالیا به طور خاص خواهد شد مقدار زیادی از دسترسی به تازه ماهی و غذاهای آماده در سنت – به سادگی و با عشق. بسیاری از مناطق تخصص در کل ماهی اغلب با چیزی فوق العاده سپس کبابی یا پخته شده. در سیسیل به عنوان مثال شکم پر سرخ شده ساردین استاندارد آیتم های منو به عنوان کبابی, ماهی اره ماهی و یا بی اهمیت. آنچوی چه تازه یا شور نیز یک مورد علاقه. در توسکانی triaglie (ماهی کفال قرمز) است که اغلب استفاده می شود خود را در cacciucco آلا livornese همراه با سایر غذاهای دریایی و ماهی.

دولچه

برای بسیاری از یک دندان شیرین مهم ترین بخش از هر وعده غذایی دسر و آنها همین حالا تماس بگیرید و زندگی “لا دولچه ویتا” در اینجا برای هیچ چیز! وجود دارد هزاران سنتی, ایتالیایی, دسر برای نمونه هر دو در یک رستوران محلی و یا کافه یا در خانه خود ویلا در ایتالیا. سعی کنید توسکانی معروف cavallucci (کوکی ها ساخته شده با بادام قندی میوه گشنیز و عسل); Apulian zeppola (دونات صدر با پودر قند و پر شده با کاستارد ژله, شیرینی خامه یا کره و عسل مخلوط); یا باسیلیکاتا را calzoncelli (سرخ شده شیرینی پر شده با کرم شاه بلوط رب و شکلات). و البته همه مورد علاقه, gelato است در دسترس در همه جا و در هر زمان.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *