بالا 3 منوی رستوران نوشتن اشتباهات

[ad_1]

هنگامی که در حال توسعه یک منوی رستوران, آن است که آیا برای یک رستوران و یا یک منو وصله پینه کردن وجود دارد برخی از عوامل است که یکی باید به در نظر گرفتن. من می خواهم برای به اشتراک گذاشتن با شما سه تا از رایج ترین اشتباهات من دیدن رستوران ها را در منوی خود را پیشرفت. این است که یک لیست جامع و نه در حال این سخت سریع قوانین به جای دستورالعمل های کلی. به خاطر داشته باشید این است که در راستای رستوران های مستقل نیست زنجیر.

اشتباه اول من این است که تنوع بیش از حد. در حال حاضر بسیاری از مردم ممکن است فکر می کنم این چیز خوبی است اما من گوش کردن. تنوع بیش از حد باعث ایجاد سردرگمی برای کارکنان خود و مشتریان خود را و رستوران خود هویت است. در حال حاضر این معنا نیست که تنها در خدمت همبرگر یا مرغ سوخاری, این به این معنی چوب خود را با رستوران تم و نگه دارید تا منوی ساده است. شما می خواهید امتحان کنید و چیزی برای هر کس اما شما باید قرار داده سوشی در منوی بعدی به پاستا بلونز. سعی کنید به نگه داشتن منو کوتاه دو صفحه در اکثر. بهتر است به انجام چند چیز واقعا خوبی نسبت به انجام بسیاری از چیزهایی که فقیر و یا در بهترین حالت متوسط.

اشتباه دوم من این است که متناقض نقطه قیمت می باشد. برای مثال هر یک از آیتم دسته باید در حدود همان قیمت. وجود حاشیه های خاصی که همه چیز می تواند متفاوت باشد اما شما نمی خواهید به $3 اشتها آور و $12 اشتها آور درست مثل شما می خواهید به $10 غذای اصلی و 40 دلار غذای اصلی. بدیهی است که شما نیاز به نگه داشتن مواد غذایی هزینه و کار داشته باشید اما اگر شما نقطه قیمت است که در همه جا آن را می سازد آن را نگاه مثل شما بیش از شارژ در برخی از مناطق و فروش ارزان محصول در دیگران است. یک تعادل وجود دارد بود.

تعداد سه اشتباه من است صاحبان رستوران/سرآشپزها ایجاد منوها که آشپزخانه خود را نمی تواند اداره کند. برای مثال قرار دادن مواد غذایی سرخ شده در منو وجود ندارد سرخ کن چیزهایی که نیاز به مقدار زیادی از دبستان و به اندازه کافی ذخیره سازی و یا تلاش برای پخت نان با نوار نقاله فر پیتزا. اگر شما نمی باید تجهیزات مناسب ایده خود را تغییر دهید و یا تجهیزات لازم است. ما همه می خواهم به فشار پاکت اما برخی از چیزهایی که فقط نباید انجام شود.

دوباره این صرفا دستورالعمل ها و مشاهدات خود من از سال های بسیاری در صنعت مهمان نوازی سخت نیست سریع قوانین. منو و توسعه می تواند استرس زا باشد اما همچنین می تواند بسیاری از سرگرم کننده است. از آن لذت ببرید با آن خلاق و شانس.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *