این Smorgasbord – سوئد's آشپزی هدیه ای به جهان

[ad_1]

برای شروع با آن تنها چیزی که به اشغال اولیه-comers تا زمانی که همه شام مهمان وارد شده بود. این رشد برای تبدیل شدن به یک hors d'آثار مفصل جدول قبل از اینکه در نهایت تبدیل به یک تمام عیار ناهار یا شام. سپس آن ها را به دست آورد شهرت در خارج از کشور که در آن, اما, آن را می توانید در فرم های عجیب و غریب به شخصیکه در استعمال کلمات صحیح. بنابراین اگر شما می خواهید امتحان کنید یک کرون smörgåsbord وجود دارد برخی از چیزهایی که شما باید بدانید.

تاریخچه

ریشه های خود را به بازگشت برخی از پانصد سال است. در آغاز این یک brännvin (aquavit) جدول هر چند وجود برخی از مواد غذایی به غیر از الکل است. پس از تبدیل شدن به محبوب hors d'آثار مفصل در میان طبقات متوسط غذاهای جدید اضافه شد در قرن نوزدهم. در اوایل راه آهن سن آن رایج بود برای ایستگاه رستوران به ارائه آن تا زمانی که قطار خود را به حال رستوران اتومبیل.

آن باقی مانده است hors d'آثار مفصل اما تا بعدا اگر چه در طول سال 1912 بازی های المپیک تابستانی در استکهلم برخی از رستوران ها ارائه شده آن را به عنوان یک به تنهایی وعده غذایی وجود دارد و 'smorgasbord' (در حال حاضر بدون سوئدی نامه ö و å) رستوران در نیویورک در 1920s. اما آن را به سطح بین المللی شناخته شده در یک بعد وسیع تا سال 1932 نمایشگاه جهانی نیز در نیویورک هنگامی که رستوران در سوئد غرفه به حال خوب-لادن دوار “Merry-Go-Round” جدول.

وضعیت خود را به عنوان یک نویسنده به وعده غذایی اصلی در نهایت ناپدید شد و در اوایل دهه 1960 پس از زمانی که با علاوه بر این از هم بیشتر غذاهای آن شده است کامل را در خود دارد.

چگونه به خوردن آن

سوئدی ها اغلب بازیگوشانه در معرض دید بازدید کنندگان خارجی ستون بزرگ مخلوطی از غذاهای خود را بر روی صفحه چیزی است که تجربه کرده را هرگز فراموش. عمل استاندارد است به دنبال توصیه های ساخته شده توسط برجسته سوئدی آشپز و رستوران بیش از پنجاه سال پیش است. شما باید به جدول پنج برابر مصرف یک صفحه جدید و تازه کارد و چنگال در هر زمان. اولین بازدید, انواع ترشی, دریای شمال, شاه ماهی, شاید هم کوچکتر خود را پسر عموی بالتیک شاه ماهی به همراه یک سیب زمینی آب پز و یک تکه نان ترد و پنیر مصرف می شود با یک لیوان aquavit.

تعداد بازدید دو است برای دیگر غذاهای ماهی به خصوص ماهی قزل آلا پخته و / یا درمان و آب پز مارماهی. شماره سه است که برای کاهش سرما از گوشت و سالاد, شماره چهار برای ظروف داغ خواهد شد که مسلما شامل Jansons وسوسه (ماهی کولی پخته شده در کرم) و کوفته و در نهایت وجود دارد, دسر, است که علاوه بر جدول.

به چه معنی است ؟

به معنای واقعی کلمه smörgåsbord به معنی 'کره غاز جدول', که ممکن است به نظر می رسد یک نام عجیب و غریب آن را به عنوان آن هرگز موجود غاز پخته شده در کره و یا هر چیز دیگری. اما آن را مشتق از زمانی که مردم نوتبوک خود را در کره. در طول فرآیند کوچک حباب تا حدودی شبیه به شکل یک غاز را به سطح افزایش یابد. مانند یک لکه بود فکر ایده آل برای گسترش بر روی یک تکه نان و نتیجه این است که هنوز هم به نام smörgås اگر چه آن را به طور معمول برخی دیگر از شکوه و یا پر کردن در علاوه بر این به کره یعنی از آن است که باز ساندویچ. و در آن روز زودتر smörgåsbord تا به حال این نوع از شخصیت.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *