اهمیت محل رستوران – یک لیست از محل معیارهای انتخاب برای یک رستوران

[ad_1]

هنگامی که شما تصمیم به شروع یک کسب و کار رستوران شما باید برای انتخاب یک محل که در آن سرمایه گذاری جدید خود را می تواند به رشد. محل است که از اهمیت زیادی برای زنده ماندن یک کسب و کار رستوران. در حالی که شما می دانید شما نیاز به یک رستوران خوب محل را با مقدار زیادی از فضا وجود دارد بسیاری از چیزهای دیگر را در نظر بگیرید. زیر را ارائه می دهد یک لیست از معیارهای انتخاب است که می تواند مورد استفاده برای ارزیابی چگونه به خوبی یک محل خاص است.

محلی مقررات منطقه بندی

یکی از اولین چیزهایی که به بررسی کنید زمانی که شما در حال انتخاب یک محل برای یک رستوران است که دقیقا آنچه که با استفاده از این ساختمان استفاده می شود مجاز است برای تحت محلی منطقه بندی طرح.

تجارت کردن بین محل رستوران و اجاره

واضح است که یک رستوران باید سعی کنید در یک مکان نخست است که قرار گرفتن در معرض خوب و خوب در نزدیکی جریان ترافیک. با این حال این نوع از مکان آمده در قیمت و اجاره بالا است که شما را مجبور به پرداخت. یک جایگزین خوب می تواند به کمتر از یک محل برجسته مانند پایین یک طرف خط و یا در طبقه دوم یا سوم یک ساختمان است. بعد از آن شما خواهد بود قادر به ذخیره ثروت در اجاره و مذاکره مطلوب تر شرایط لیزینگ با صاحب ساختمان. با این حال شما نیاز به جبران فقیر محل با داشتن اخرین طرح بازاریابی و همچنین مواد غذایی و خدمات است که مشتریان را تشویق می کند به بازگشت.

عملیات اندازه

شما باید یک ایده خوب از حجم عملیات رستوران است که شما می خواهید برای ایجاد. یکی از نیازهای اساسی با یک محل خواهد بود که آن را به اندازه کافی بزرگ است برای شما برای راه اندازی یک رستوران مورد نظر خود را اندازه و مفهوم است. بهداشت و ایمنی قوانین را دیکته کند که چگونه بسیاری از مردم می توانند اشغال ساختمان, بنابراین شما باید پیدا کردن در مورد این شرایط قبل از اینکه شما شروع به دنبال در مکان. شما ممکن است در نهایت تصمیم گیری است که این اموال است که شما فکر مناسب است بیش از حد کوچک برای مشتریان شما نیاز به جذب.

دسترسی

شما متوجه خواهد شد که رستوران ها معمولا در مناطق با دسترسی و نزدیک به حوزه های کسب و کار و مناطق مسکونی. در دسترس بودن اطمینان حاصل شود که شما می توانید جذب این حجم از مردم است که شما نیاز به حفظ کسب و کار شما. ایستاده در خارج از ساختمان است که شما با توجه به استفاده از برای باز کردن رستوران خود را. تعداد خودرو و پا جریان ترافیک و مقایسه آنها با دیگر مکان های که شما با توجه به.

استثنا برای این قانون در اینجا این است که اگر شما یک ‘راه’ محل مانند در ساحل و یا یک تاکستان به عنوان مثال. گاهی اوقات در محل های غیر معمول از یک رستوران می تواند تبدیل به یک نقطه فروش. نگه داشتن در ذهن که شرایطی حق مردم ارزش ویژگی های از قبیل مشخصات ساحل یا کوه مناظر بیش از راحتی و در دسترس است.

اجاره و یا خرید

شما نیاز به تصمیم گیری اگر خرید یا اجاره محل رستوران خود را خواهد بود که بهترین حرکت می کند. هر دو گزینه دارای مزایا و معایب است. ترین رستوران کارآفرینان شروع لیزینگ و حفظ سرمایه خود را برای هزینه های راه اندازی و رشد کسب و کار به جای سرمایه گذاری در ملک در همان زمان.

برخی از بحث های مقدماتی با صاحبان ساختمان و سعی کنید برای گرفتن ایده از چگونه انعطاف پذیر آنها در حال رفتن به در شرایط اجاره نامه. رسیدن به توافق بیش از یک اجاره نامه می تواند یک فرآیند طولانی پس از آن کمک می کند اگر شما می توانید معامله با صاحبان ساختمان است که شما می توانید ارتباط خوبی با. باید به برخی مذاکره و بحث و گفتگو.

منطقه جمعیتی و تحقیقات بازار

فکر می کنم در مورد چه نوع از محله های پیشنهادی خود را در رستوران فضای درون آن قرار دارد. سپس فکر می کنم در مورد نوع رستوران است که خواهد بود مناسب برای ساکنان اطراف آن. نگاهی به برخی از زمان برای مطالعه جمعیتی از منطقه به سعی کنید برای پیدا کردن سن پس زمینه های قومی و وضعیت اجتماعی و اقتصادی از مردم محلی.

اقتصاد محلی و انتخاب محل

مردم تنها غذا خوردن در رستوران اگر آنها شغل و درآمد اختیاری به صرف. برخی از اندیشه بدهد به محلی شرایط اقتصادی قبل از راه اندازی رستوران خود را. چگونه است که تمایلات کسب و کار محلی در منطقه ؟

اقتصاد محلی را نیز تحت تاثیر قرار انتخاب خود را از مفهوم است. فست فود به طور معمول باقی می ماند محبوب در یک اقتصاد ضعیف اما قیمت بالاتر منو عرضه خواهد شد احتمالا به خوبی کار نمی کند در یک شهر که در آن وجود داشته است تعطیلی کارخانه.

رقابت و کسب و کارهای دیگر

قبل از تصمیم گیری در یک رستوران محل یکی از معیار است که شما باید در نظر است که کسب و کارهای دیگر که در این منطقه هستند. بسیاری از رقابت است که لزوما چیز بدی نیست به این معنی که بازار سالم است و می توانید از بسیاری از رستوران ها. با این حال بدیهی است که شما می خواهید برای به حداقل رساندن رقابت است که شما باید در نزدیکی و رستوران خود را به عنوان آنجا که می توانید. حداقل مطمئن شوید که شما انتخاب می کنید یک رستوران مفهوم منحصر به فرد است که در منطقه به طوری که شما باید چند رقبای مستقیم.

در مرحله دوم شما باید برای پیدا کردن اگر وجود دارد دیگر کسب و کار در این نزدیکی هست که ممکن است مکمل برای یک رستوران. برای مثال اگر در یک سالن سینما در سراسر جاده از رستوران خود را و سپس شما ممکن است کسب و کار خوب از فیلم را برانگیخت به عنوان آنها در آمده به شام خوردن قبل از تماشای یک فیلم است.

پارکینگ

شما باید یک ایده نسبتا خوبی از چگونه مشتریان می رسند در یک رستوران در پیشنهادی خود را محل. یک رستوران بزرگ را ایده آل خود را در پارکینگ. با توجه به مفهوم نزدیکی پارکینگ های عمومی نیز ممکن است قابل قبول است. اما نگه داشتن در ذهن است که بسیاری از مردم را به سادگی به درایو به یکی دیگر از رستوران اگر آنها جایی برای پارک خودرو وجود دارد. توجه داشته باشید که در برخی از شهرها, نزدیکی به حمل و نقل عمومی می تواند مهم تر از پارکینگ.

بیرونی و محیطی

نگاهی به خوبی در پیاده رو ها و ساختمان های دیگر که در اطراف محل است که شما باید در ذهن داشته باشند. آنها گاهی اوقات می تواند بر آینده نگر شام برداشت از کسب و کار شما. شما باید کنترل کمی بیش از همسایگان خود را بنابراین شما می خواهید به انتخاب یک رستوران محل با محیط اطراف است که شسته و رفته و مرتب و به خوبی نگهداری می شود.

هزینه های نوسازی

مکان های مختلف خواهد شد که هزینه های مختلف در ارتباط با تبدیل یک فضای در دسترس را به یک رستوران. یکی از عوامل مهم مؤثر در مقیاس بازسازی خواهد بود ساختمان قبلی استفاده کنید. اگر صاحب قبلی نیز فرار یک رستوران در یک سایت و سپس بازسازی مورد نیاز باید حداقل است.

شما باید نگه داشتن هزینه های بازسازی را به حداقل اگر شما اجاره یک فضا برای رستوران خود را. شما می توانید در نظر گرفتن هزینه های بیشتر اگر شما قادر به مذاکره با مالک ساختمان و باید آنها را کمک به این هزینه ها. طول اجاره خود را نیز یک عامل در تعیین چقدر به صرف.

همراه یک بازرس ساختمان و یا برخی از پیمانکاران که تا به حال تجربه بازسازی ساختمان برای صاحبان رستوران و از آنها بخواهید برای ایده های خود را در بازسازی هزینه.

هنگامی که شما تصمیم به شروع یک رستوران نگه داشتن در ذهن است که محل یکی از مهم ترین عوامل است که تعیین موفقیت خود را. در نظر گرفتن معیارهای فوق به عنوان شما را از طریق فرایند انتخاب. این ساختمان که شما انتخاب می کنید نه تنها باید در یک محل برجسته اما آن را نیز باید عملی و کاربردی اجازه می دهد تا رستوران خود را به اجرا هموار.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *