ادویه جات هندی

[ad_1]

واسکو د گاما میره به سمت شرق از پرتغال در 1497. کریستف کلمب میره به سوی غرب از اسپانیا در سال 1492. هر دو اعزامی به حال همان هدف – هند سرزمین ادویه جات ترشی جات. واسکو د گاما را در رسیدن به بندر Calicut هند در سال 1498. پرتغالی شد و به دنبال آن فرانسه و انگلیسی سفرهای. در نهایت انگلیسی غالب و انتقال از ادویه و دیگر معاملات به قاعده زمین و اشغال هند برای بیش از 300 سال تغییر سرنوشت از هند است.

از سوی دیگر کلمبوس فرود در قلمرو unchartered از شمال امریکا معتقد بودند او فرود آمد و در هند و در نتیجه به اصطلاح سرخپوستان آمریکایی. به عنوان کلمه از این تازه کشف شده زمین وسیع و مناظر و زیبایی های طبیعی و منابع گسترش به اروپا و بسیاری از گروه میره برای ما و حل و فصل در ایالات متحده آمریکا سرزمین مهاجران است. امریکا در نهایت آن آزادی از امپراتوری بریتانیا شد و از پیشرفته ترین و مرفه کشور در جهان است.

ادویه جات هندی بودند نیروی محرکه ظهور امپراتوری بریتانیا و کشف امریکا است. ادویه جات هندی هستند به عنوان متنوع و رنگارنگ به عنوان مردم هند است. اگر شما وارد یک هندی, آشپزخانه, عطر ادویه جات ترشی جات شما ارزو برای غذای خوشمزه. علاوه بر رنگ و طعم هر ادویه هندی یک مقدار منحصر به فرد و مزایای بهداشت و درمان. برخی از محبوب ادویه جات زیره سبز, دانه خردل, خلیج, برگ, فلفل, زردچوبه, پودر, پودر فلفل قرمز و گشنیز-زیره, پودر میخک, فلفل سیاه, هل, دارچین, دانه شنبلیله, آنغوزه, carom, دانه, دانه رازیانه, آلوچه, jaggery زعفران. بسیاری از این ادویه جات ترشی جات خشک در کل و یا به شکل پودر. نیز وجود دارد که مواد تازه که اضافه کردن ادویه و اسانس به پخت و پز هند – سیر و پیاز و زنجبیل و فلفل سبز, گشنیز, برگ کاری, نارگیل, نعناع, و غیره. آجیل مانند کاشو بادام, کشمش, بادام زمینی, پسته استفاده می شود اغلب به شیرینی و دسر بلکه در ادویه کاری را اضافه کنید و غنای. پودر کاری و گفتگوی garam محبوب ترین شرایط برای ادویه جات هندی برای مردم آشنا نیست با پخت و پز. هر دو از این مخلوط از برخی از ادویه جات ترشی جات ذکر شده در بالا.

هند متنوع ملت با بسیاری از فرهنگ ها و سبک مواد غذایی. جزء اصلی مواد غذایی را می توان برنج و گندم و یا ترکیبی از برنج و یا گندم. مردم می تواند گیاهی یا Nonvegetarian. مردم در کشورهای ساحلی خوردن ماهی بیشتر از سایر گوشت. در مقیاس اقتصادی مردم طیف وسیعی از فقیرترین در جهان به ثروتمندترین در جهان است. شما باید سریع مواد غذایی و مفاصل و رستوران های کوچک و فانتزی مکان های مجلل. بدون توجه به جایی که شما هستند و اگر آن را غذای هندی وجود دارد محدود به عطر ادویه جات ترشی جات و ظروف دهان آبیاری. هر سبک از پخت و پز خود را مورد علاقه ادویه جات ترشی جات. برای مثال در جنوب هند پخت و پز با استفاده از نارگیل, آلوچه کاری-برگ فلفل قرمز و دانه خردل. مردم در شمال استفاده نمی نارگیل است که اغلب.

رایج ترین روش پخت ادویه کاری یا عدس است که برای گرم کردن یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه اضافه کردن خردل, زیره سبز, دانه شنبلیله خشک فلفل قرمز; صبر کنید تا خردل انجام شده است ظاهر و splattering و سپس اضافه کردن برگ کاری و فلفل سبز را اضافه کنید و پیاز و سیر و زنجبیل (یا خرد شده یا پوره) و سپس اضافه کردن نمک و زردچوبه و پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز-پودر زیره. در روغن سرخ کرده مخلوط کنید تا به خوبی پخته شده و روغن شروع به جدا شدن از ترکیب و طعم پر کرده است ، و سپس اضافه کردن عدس یا سبزیجات و اجازه دهید آن را بجوش و خروش آمدن و طبخ. بسیاری از مواد تشکیل دهنده متفاوت است به عنوان در طعم و مزه خود را و شما می توانید آزمایش با آن را به عنوان شما بروید. پخت و پز بیشتر از هنر از علم است. شما می توانید اضافه کنید خوشمزه عدس یا سبزی با chapattis (نان هندی) و یا با برنج.

در 15 و 16 قرن کاشفان از جهان سفر به هند برای ادویه جات ترشی جات. در حال حاضر سرخپوستان و ادویه جات ترشی جات باید سفر کرد و به حل و فصل همه در سراسر جهان است. بدون توجه به جایی که شما هستند شما می توانید مواد تشکیل دهنده و ایجاد خود را به وعده غذایی خوشمزه برای اضافه کردن کمی ادویه به زندگی خود را. اگر شما در خانه طبخ و سپس به یاد داشته باشید این ادویه جات ترشی جات هنگامی که شما در حال savoring یک ظرف در یک مهمانی یا رستوران.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *